De eerste iPhone 7 case voor de fotograaf is een schot in de roos

All About Phones gaat samenwerken met WANT. Hét online lifestyle magazine over vooruitgang. WANT.nl vertelt dagelijks hoe (nieuwe) ontwikkelingen van waarde kunnen zijn in jouw dagelijks leven. Dagelijks brengen wij samen met de serie Want to Know de leukste items op het gebied van Gear en Culture. Vandaag hebben we het over de nieuwe iPhone 7 cases van Moment!

Want To KnowMoment is terug! Met twee cases én een add on voor je iPhone 7 (Plus) wordt je smartphone jouw beste fotografievriend. Het bedrijf stelt ‘s werelds eerste te zijn die een batterij- en fotocase én een groothoeklens voor het nieuwste vlaggenschip van Apple levert. Eindelijk weer eens een iPhone 7 case waar we fan van zijn.

Moment gelooft dat de toekomst van de fotografie in je zak zit. Dat is iets waar wij ook steeds meer in geloven. Met de verschillende cases én lenzen die het bedrijf levert is die toekomst voor het grijpen. Nice!

De Battery Case <3

De ‘Battery Case’ is onze favoriet. Dit hoesje is van een extra batterij voorzien. Ook kun je de groothoeklens erin draaien. Het kan nou eenmaal gebeuren dat je iPhone 7 leeg raakt wanneer je ‘m veel gebruikt. Maar met deze case heb jij daar geen last van.

iPhone 7 case

De Battery Case komt in twee edities, een 2500 mAh uitvoering voor je iPhone 7 en een 3500 mAh uitvoering voor je iPhone 7 Plus. Je iPhone gaat met die cases twee keer zo lang mee. Via de lightning poort laadt-ie je telefoon op. Verbinden hoeft zodoende niet via Bluetooth, dat gaat gewoon via diezelfde poort.

Een (goedkoper) alternatief:

Dan heb je ook nog de ‘Photo Case’. De hoes is wat simplistischer. De case is slechts drie millimeter ‘dik’. Ook in deze iPhone 7 case kun je een extra lens draaien. Dat-ie er daarnaast ook nog prachtig uitziet is mooi meegenomen.

iPhone 7 case

Is het nou een camera of een smartphone?

Beide worden met handige strap geleverd om het cameragevoel compleet te maken. Zo tillen beide cases jouw iPhone 7 naar een hoger (camera)niveau. En dan hebben we het nog niet over de groothoeklens gehad. Die benut je iPhone 7 camera maximaal en zorgt voor betere foto’s op allerlei vlakken.

iPhone 7 case

Wat daarnaast handig is, is dat Moment eerder andere lenzen ontwikkelde. Al deze oudere lenzen kun je in de nieuwe cases draaien. Je hebt dan wel een kleine adapter nodig, maar daadwerkelijk een volwaardige camera in je zak. Moment, jullie zijn lekker bezig zeg.

De juiste iPhone 7 case voor jou

Dat Moment eerder al hoezen leverde schept vertrouwen. Wij zijn er daardoor wel van overtuigd dat ze hun belofte gaan nakomen. Voor 47 euro inclusief verzendkosten is de Photo Case al van jou. De Battery Case kost je 107 euro inclusief verzendkosten.

Het wordt pas echt interessant als je voor een aanbieding gaat van een hoes met verschillende lenzen. Zo kun je de Battery Case plus drie lenzen en wat andere accessoires voor 421 euro op de kop tikken. Ja, redelijk aan de prijs, maar wat denk je dat een DSLR met drie lenzen kost? Juist! Check alle prijzen hier.

Iets voor je iPhone 6 (Plus)?

Op zoek naar hetzelfde principe, maar dan voor je iPhone 6 (Plus). Check dan de SNAP PRO! eens, die lenzen zijn ook de bom.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters