‘Nieuwe iPhone 7 details duiken op’

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus geruchtenmolen draait op volle toeren nu de langverwachte toestellen morgenavond aangekondigd gaan worden. Een Vietnamese Apple-blog beweert de 4.7-inch iPhone 7 al in handen te hebben gehad. Het resultaat is een lang artikel dat een aantal oude geruchten bevestigd en nieuwe details onthult. We nemen de belangrijkste onthullingen met je door.

iPhone 7 details

Pak er in ieder geval een flink vaatje zout ┬ábij, want de blog heeft geen enkel bewijs in de vorm van video’s en foto’s. De schrijver van het artikel claimt zowel de zilveren als de zwarte 128GB iPhone 7 in handen te hebben gehad. Het zwarte model is hoogstwaarschijnlijk de vaker genoemde ‘Dark Black’ variant, die ‘Space Gray’ gaat vervangen. De blog bevestigt het gerucht dat er ook een glossy ‘Piano Black’ variant komt. Daarnaast zou het Apple logo aan de achterkant van het zilveren model glimmen, terwijl het Apple logo op de achterkant van de matte variant juist een matte afwerking heeft. Niet de meest drastische verandering, maar wel eentje die we nog niet voorbij hebben zien komen.

Volgens het Vietnamese artikel zijn de volumeknoppen van de iPhone’s ook lichtelijk veranderd. De volumeknoppen van de iPhone 6s hadden een indentatie, zoals je op de onderstaande afbeelding goed kunt zien. De iPhone 7 heeft geen holle volumeknoppen. Ze steken simpelweg uit zonder invloed te hebben op de vorm van de chassis.

iPhone 7 details

Waterdicht

Eerder geruchten wezen er op dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus beschermd zijn tegen vocht. De Vietnamese Apple-blog legt in iets meer detail uit hoe dat in zijn werk gaat. Volgens het artikel zal de SIM tray geseald worden met rubber. Verder zouden ook de speakers een speciale behandeling hebben gekregen, al beschrijft het artikel niet wat die behandeling precies in zou houden.

4K video

Dit is misschien wel een van de beste nieuwe functies van de iPhone 7. Volgens de Vietnamese blog is de iPhone 7 de eerste smartphone die 4K video kan opnemen met 60 frames per seconde. De iPhone 6s kon ook in 4K filmen, maar bleef steken op 30 frames per seconde. Naar verwachting kunnen consumenten kiezen tussen 32GB, 128GB en 256GB aan opslaggeheugen. Dat lijkt misschien erg veel, maar als het 4K video gerucht klopt dan zul je die ruimte zeker nodig hebben.

Bron: Tinhte

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters