‘Nieuwe iPhone 7 details duiken op’

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus geruchtenmolen draait op volle toeren nu de langverwachte toestellen morgenavond aangekondigd gaan worden. Een Vietnamese Apple-blog beweert de 4.7-inch iPhone 7 al in handen te hebben gehad. Het resultaat is een lang artikel dat een aantal oude geruchten bevestigd en nieuwe details onthult. We nemen de belangrijkste onthullingen met je door.

iPhone 7 details

Pak er in ieder geval een flink vaatje zout ┬ábij, want de blog heeft geen enkel bewijs in de vorm van video’s en foto’s. De schrijver van het artikel claimt zowel de zilveren als de zwarte 128GB iPhone 7 in handen te hebben gehad. Het zwarte model is hoogstwaarschijnlijk de vaker genoemde ‘Dark Black’ variant, die ‘Space Gray’ gaat vervangen. De blog bevestigt het gerucht dat er ook een glossy ‘Piano Black’ variant komt. Daarnaast zou het Apple logo aan de achterkant van het zilveren model glimmen, terwijl het Apple logo op de achterkant van de matte variant juist een matte afwerking heeft. Niet de meest drastische verandering, maar wel eentje die we nog niet voorbij hebben zien komen.

Volgens het Vietnamese artikel zijn de volumeknoppen van de iPhone’s ook lichtelijk veranderd. De volumeknoppen van de iPhone 6s hadden een indentatie, zoals je op de onderstaande afbeelding goed kunt zien. De iPhone 7 heeft geen holle volumeknoppen. Ze steken simpelweg uit zonder invloed te hebben op de vorm van de chassis.

iPhone 7 details

Waterdicht

Eerder geruchten wezen er op dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus beschermd zijn tegen vocht. De Vietnamese Apple-blog legt in iets meer detail uit hoe dat in zijn werk gaat. Volgens het artikel zal de SIM tray geseald worden met rubber. Verder zouden ook de speakers een speciale behandeling hebben gekregen, al beschrijft het artikel niet wat die behandeling precies in zou houden.

4K video

Dit is misschien wel een van de beste nieuwe functies van de iPhone 7. Volgens de Vietnamese blog is de iPhone 7 de eerste smartphone die 4K video kan opnemen met 60 frames per seconde. De iPhone 6s kon ook in 4K filmen, maar bleef steken op 30 frames per seconde. Naar verwachting kunnen consumenten kiezen tussen 32GB, 128GB en 256GB aan opslaggeheugen. Dat lijkt misschien erg veel, maar als het 4K video gerucht klopt dan zul je die ruimte zeker nodig hebben.

Bron: Tinhte

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters