Zo gaat de iPhone 7 er waarschijnlijk uit zien

Een vandaag opgedoken dummy van de iPhone 7 laat ons goed zien wat Apple met haar nieuwste smartphone van plan is, of is de dummy toch nep?

iPhone 8
De achterkant van de iPhone 6

Apple

Een anonieme bron heeft een foto van een mogelijke iPhone 7 dummy bemachtigd. Op de foto is een zilveren iPhone 7 te zien die naast een aantal duidelijke verschillen erg op de iPhone 6s lijkt. Het eerste opvallende verschil is het gebrek aan lijntjes voor de antennes aan de achterkant van het toestel. Daardoor ziet de achterkant er erg strak uit vergeleken met zijn voorgangers, en pakt het metalen ontwerp beter uit. We wisten dankzij geruchten al dat Apple waarschijnlijk de lijntjes weg zou halen, maar dit is de eerste keer dat we mogelijk zien hoe Apple het voor ogen heeft. De antenne bandjes van de iPhone 7 zijn aan de onder- en bovenkant van het toestel verborgen.

iPhone 7

Het tweede opvallende verschil met de iPhone 6s is de Smart Connector, die we onder andere van de iPad Pro kennen. Recente speculatie en anonieme bronnen wijzen er echter op dat Apple toch besloten heeft de Smart Connector uit te stellen tot de iPhone 8. Het zal veel consumenten ook blij maken dat de camera lens van de iPhone 7 niet uit steekt, iets wat veel mensen enorm stoorde aan de iPhone 6 en 6s. Vreemd genoeg heeft de dummy geen dubbele camera, ook al weten we haast zeker dat de iPhone 7 dat wel krijgt. De kans is echter groot dat alleen de iPhone 7 Plus de speciale camera’s heeft, al zal Apple dan wel meer onderscheid tussen haar modellen maken dan normaal. Ook heeft deze iPhone 7 dummy geen headphone jack, terwijl we vorige week op basis van nieuwe informatie nog concludeerden dat het toestel toch gewoon een headphone jack krijgt.iPhone 7 dummy

Korreltje zout

Neem deze dummy dan ook met een korreltje zout, want het is niet erg lastig om zelf een neppe dummy in elkaar te flansen. Het zou echter zo maar kunnen dat het hier echt om een officiële dummy gaat die Apple gebruikte voor de productie, waarmee dit de eerste keer zou zijn dat we het ontwerp in vol ornaat kunnen bewonderen. We zullen het in september gaan ontdekken, wanneer Apple naar verwachting de nieuwe iPhone zal gaan onthullen.

Bron: No Where Else

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mauricio -

    Tsjah……ik vraag me soms af wat de meerwaarde is van dit soort berichten. Met name voor de IPhones en de Galaxy S serie gaat het geruchtencircuit weer lopen. Persoonlijk zal ik me alleen maar richten op de bekende ‘lekkers’ anders kan je alle geruchten, hoe onbetrouwaar ook , gaan plaatsen.

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk: je kunt de Bixby-knop van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 nu uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters