‘iPhone 7 en 7 Plus in detail te zien’

Er is vandaag een video op YouTube geüpload waarin drie nieuwe iPhones te zien zijn. Het lijkt erop dat het gaat om de iPhone 7, de iPhone 7 Plus en de iPhone 7 Pro.

Geruchten

Nu de Samsung Galaxy Note 7 is gelanceerd, kunnen we ons weer focussen op het volgende hoogtepunt van dit telecomjaar; de iPhone 7. Er zijn natuurlijk, zoals altijd, ontzettend veel geruchten geweest over Apple’s nieuwe vlaggenschip. Voor nu zijn de grootste veranderingen ten opzichte van de iPhone 6S de camera, antennes, homeknop, 3.5mm-poort en de nieuwe kleuren.

4K-video

Apple iPhone 7 schematische tekening
Renders iPhone 7

Er zijn in de afgelopen weken al een aantal renders gelekt waarin mogelijk het nieuwe design wordt getoond, maar vandaag is er wel een hele bijzondere video geüpload. In de betreffende video, die overigens in 4K is, zien we drie iPhones die erg veel lijken op de bekende renders. De toestellen hebben allemaal een camera die fors uitsteekt aan de achterkant en bevatten geen 3.5mm-poort. Verder is goed te zien hoe de antennes in de rand zijn verwerkt en dat het Apple-logo wit is in plaats van glimmend.

Tegenstrijdig

Ondanks dat deze video erg overtuigend is, kunnen we nog niets met zekerheid zeggen. In een eerder bericht vermeldde we namelijk al dat er waarschijnlijk geen fysieke homeknop komt, zoals in deze video wel is te zien, maar dat Apple voor een aanraakgevoelige knop gaat. Daarnaast heeft Evleaks, die er niet vaak naast zit, gezegd dat er slechts twee iPhone 7-modellen komen en niet drie zoals in de video te zien is.

iPhone-prototypes

Het lijkt erop dat de video veel geruchten tegenspreekt, maar daarvoor hoeven we de video niet meteen aan de kant te leggen. Apple staat er namelijk om bekend om veel verschillende prototypes te maken voordat er een definitief ontwerp wordt gekozen. Dit betekent dat de toestellen uit de video een eerder prototype kunnen zijn of dat de andere geruchten het verkeerde prototype volgen.

Lancering

De iPhone 7 wordt op 6 of 7 september gepresenteerd waarna het toestel waarschijnlijk snel beschikbaar zal zijn. Houdt onze site in de gaten voor het laatste nieuws over de iPhone 7.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters