iPhone 7 en iPhone 7 Plus te zien in scherpe foto’s

We komen dichter bij de lancering van Apple’s iPhone 7 en iPhone 7 Plus wat betekent dat er alsmaar meer gelekte informatie over beide toestellen online verschijnt. Vandaag betreft het scherpe foto’s van beide toestellen.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus in HD

Apple iPhone 7 scherpe foto achterkant goudIn tegenstelling tot vorige foto’s die online verschenen zijn, zijn de foto’s die nu online gekomen zijn van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in een hoge resolutie. Door de hogere resolutie van de foto’s is het makkelijker om een beeld te krijgen van de details van beide smartphones. De foto’s zijn zelfs zo gedetailleerd dat het modelnummer van zowel het reguliere als het plus-model zichtbaar is.

Heel erg veel informatie uit de modelnummers van beide toestellen die te zien zijn in de foto’s kunnen we niet halen. De modelnummers op beide toestellen zijn namelijk dezelfde als die van oudere iPhone-modellen. Maar dit betekent niet onmiddelijk dat de foto’s nep zijn. Het kan heel goed zijn dat Apple er bewust voor gekozen heeft oudere modelnummers te gebruiken om de toestellen zo ‘minder opvallend’ te maken.

Camera’s

Op de foto’s is te zien dat, net zoals eerdere gelekte foto’s en informatie al uitwezen, dat de iPhone 7 Plus voorzien zal zijn van twee achtercamera’s. Welke extra functionaliteit Apple zal toevoegen aan de dubbele achtercamera’s van de iPhone 7 Plus is nog niet duidelijk. Op het reguliere model van de iPhone 7 is slechts één achtercamera aanwezig. Wat wel opvalt is dat op beide toestellen de achtercamera verder uitsteekt dan op de huidige generatie iPhones.

Thuisknop

Apple iPhone 7 scherpe foto voorkant goudOok is er een foto verschenen waarop de voorkant van, wat lijkt op de iPhone 7, zichtbaar is. De voorkant van het toestel lijkt als twee druppels water op die van de iPhone 6s (Plus). Uit de foto kunnen we dus niet afleiden of het toestel in kwestie een drukgevoelige thuisknop heeft of niet. Al speculeren we van wel.

Smart Connector

Wat we wel kunnen afleiden uit de foto’s is dat het erop lijkt dat Apple zijn grotere nieuwe iPhone niet zal voorzien van een Smart Connector. Ten minsten, dit als de toestellen in de gelekte foto’s echt de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn.

Verwacht

Volgens meerdere bronnen zal Apple ergens in de tweede week van september zijn nieuwe iPhones aankondigen. Over een prijs is momenteel nog niets bekend, maar waarschijnlijk zullen de nieuwe iPhones eenzelfde prijs krijgen als de huidige generatie.

Bron: iCulture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters