iPhone 7 krijgt standaard 32GB geheugen en iPhone 7 Pro toont zich

Het duurt nog wel een aantal maanden voordat Apple zijn nieuwe iPhone(s) zal aankondigen. Maar toch zijn er weeral meer details over Apple’s nieuwe vlaggenschip online verschenen.

Dan toch de iPhone 7

Twee dagen geleden schreven we op All About Phones dat Apple de naam iPhone 7 pas in 2017 zou gaan gebruiken. Hoewel dit gerucht van een betrouwbare bron kwam, zegt een andere betrouwbare bron vandaag dat de nieuwe iPhone toch iPhone 7 zal heten. Dit lijkt logischer aangezien 3 jaar eenzelfde naam aanhouden zelfs voor Apple erg lang is. Maar Apple heeft ons de laatste tijd wel meermaals weten te verrassen, dus wie weet wordt het toch nog de iPhone 6ss?

iPhone 7iPhone 7

Eerder kwamen we al te weten dat Apple de Space Gray kleur bij de iPhone 7 zou vervangen door Deep Blue. Ook zou de smartphone voorzien worden van een bijna identiek ontwerp als dat van de iPhone 6(s). Alleen de antenne-lijnen zouden anders geplaatst zijn. In plaats van over het toestel te lopen zouden, ze bij de iPhone 7 rond de randen aan de boven- en onderkant van het toestel geplaatst zijn. Verder zou de camera in de iPhone 7 ook OIS krijgen, net zoals de camera in de iPhone 6s Plus. Bovendien zullen de iPhones voorzien worden van twee achtercamera’s, al bestaat de kans dat enkel de iPhone 7 een dubbele achtercamera zal hebben, en de iPhone 7 Plus en Pro niet. Een laatste gerucht zegt ons dat de thuisknop (met daarin de touch-ID sensor) van de iPhone 7 toestellen capacitief wordt waardoor je deze niet meer kunt indrukken.

Standaard 32GB

iPhone 7 pro prijsUit een nieuw lek kunnen we afleiden dat Apple 16GB intern geheugen eindelijk achterwegen laat en al zijn iPhone’s standaard zal voorzien van 32GB intern geheugen. Iets wat ze eigenlijk al lang hadden moeten doen. Maar niet alle iPhone modellen zullen met dezelfde opslagmogelijkheden komen. Zo zal de iPhone 7 verkocht worden met oftewel 32GB, 64GB of 256GB terwijl de iPhone 7 Plus en iPhone 7 Pro verkrijgbaar zullen zijn met 32GB, 128GB of 256GB. Waarom Apple kiest voor verschillende opslagmogelijkheden is vooralsnog onduidelijk

iPhone 7 PlusiPhone 7 Pro

Dankzij het lek van vandaag weten we nu ook dat er een Pro-variant van de iPhone zal verschijnen. Wat dit toestel meer te bieden zal hebben dan de iPhone 7 en iPhone 7 Plus blijft momenteel nog onduidelijk. Maar het toestel zal waarschijnlijk een net iets krachtigere processor hebben samen met meer werkgeheugen.

Prijs en beschikbaarheid

Voor het eerst zijn er ook prijzen (in Chinese Yuan) gelekt samen met de iPhones. Omgerekend zou je €705 euro betalen voor het standaard model van de iPhone 7. Als je voor een iPhone Pro zou gaan, dan liggen prijzen omgerekend tussen €945 en €1186. Goedkoper zijn de iPhones er dus zeker niet op geworden. Momenteel hebben we nog geen concrete datum voor wanneer de iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPhone 7 Pro op de markt zullen verschijnen. We weten alleen dat de smartphones ergens rond oktober zullen aangekondigd worden, en waarschijnlijk ook rond die tijd op de markt zullen verschijnen.

Nu zijn we wel benieuwd of jij een €1200 dure iPhone zou kopen of niet.

Bron: PhoneArena.com

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters