‘Goedkoopste iPhone 7 model heeft 32GB opslaggeheugen’

De goedkoopste versie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus krijgt volgens een onderzoeker 32GB aan opslaggeheugen.

Apple

We weten allemaal dat Apple in september een nieuwe generatie iPhone’s aan zal gaan kondigen, de iPhone 7. Dankzij verschillende geruchten en gelekte informatie krijgen we langzamerhand een steeds beter beeld van hoe de nieuwe smartphone er uit gaat zien, zowel van de binnen- als buitenkant. Naar verwachting zal de iPhone 7 ondanks dat het een nieuwe generatie is toch erg op zijn voorganger lijken, de iPhone 6s. Apple is volgens analisten van plan om pas volgend jaar een geheel nieuw glazen ontwerp te introduceren met de iPhone 8. Daarmee slaat Apple dus de iPhone 7s over, en daar is een goede reden voor: het bedrijf ziet de iPhone 8 volgens anonieme bronnen echt als een nieuwe start. Kan Apple eindelijk weer de innovatieve leider worden die het bedrijf ooit was?

iPhone 7 Plus

Voordat het zover is kunnen we eind dit jaar eerst met de iPhone 7 aan de slag, een toestel met waarschijnlijk een dubbele camera aan de achterkant en een flinke upgrade qua specificaties. Vandaag dook het gerucht op dat Apple’s goedkoopste iPhone 7 variant maar liefst 32GB aan opslaggeheugen heeft. Dat is misschien tegenwoordig niet heel veel, maar jarenlang kreeg Apple veel kritiek over zich heen omdat het bedrijf nog steeds iPhone’s met 16GB aan opslaggeheugen uitbrengt. Gezien de al flinke prijskaartjes die aan de smartphones hangen en de ontwikkelingen binnen de markt werd het steeds moeilijker om zo weinig opslaggeheugen te excuseren. Apple pronkt met zijn geprezen camera’s, maar als gebruiker zit je telefoon zo vol als je fervent scherpe foto’s gaat maken.

iPhone 7 Plus

Werkgeheugen

Het nieuws komt van de Chinese onderzoeker Kevin Wang, directeur van IHS Technology. Hij heeft op basis van zijn eigen onderzoek en anonieme bronnen geconcludeerd dat zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus beginnen met 32GB aan opslaggeheugen. Ook laat hij weten dat beide toestellen 2GB aan werkgeheugen hebben. Dat klinkt misschien als weinig vergeleken met toestellen als de OnePlus 3 en de Galaxy S7, maar dankzij Apple’s geoptimaliseerde software zou het genoeg moeten zijn.

Bron: GSMArena

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

LG V30

Dit is de LG V30: de terugkeer van de uitschuifbare smartphone lees verder

iPhone vergrendelscherm

Vijf iPhone trucs die je niet allemaal kent lees verder

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters