‘256GB aan opslag voor iPhone 7 Plus, dubbele camera te zien op foto’

Er zijn schijnbaar foto’s opgedoken van de dubbele camera module en de geheugenchip van de iPhone 7 Plus, die wijzen op 256GB aan opslaggeheugen.

Apple

We hebben nog een lange tijd te gaan voor Apple zijn twee nieuwste iPhone’s zal aankondigen, de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Toch duiken er al steeds meer gelekte renders, foto’s en geruchten op die ons een goed beeld geven van de plannen van Apple. Aan het begin van dit jaar deden er bijvoorbeeld al geruchten de ronde dat de iPhone 7 Plus een versie krijgt met maar liefst 256GB aan opslaggeheugen, wat dubbel zoveel is als het maximale opslaggeheugen dat je nu in een iPhone kunt krijgen. Door het gebrek aan MicroSD ondersteuning is het voor consumenten die veel films en muziek op willen slaan een uitkomst.

iPhone 7 Plus

De komende tijd kunnen we een stuk meer nieuwe smartphones verwachten met zoveel opslaggeheugen dankzij de razendsnelle 256GB geheugenchips die Samsung sinds begin dit jaar produceert. De grote capaciteit van de iPhone 7 Plus werd vandaag schijnbaar bevestigd door een anoniem account op het Chinese sociale netwerk Weibo. Een gebruiker heeft daar een foto geplaatst waarop de SanDisk NAND geheugenchips voor de iPhone 7 Plus te zien zijn. Volgens het bekende Twitter-account @OnLeaks is het een betrouwbare bron, maar je weet het natuurlijk nooit zeker.

iPhone 7 Plus

Dubbele camera

Hetzelfde anonieme Weibo-account heeft ook foto’s geplaatst waarop een dubbele camera module te zien is. We weten al langer dat de iPhone 7 niet heel erg zal verschillen van de iPhone 6, naast een aantal vernieuwingen zoals een dubbele camera, die je ook terug vindt op de LG G5 en de Huawei P9. De vandaag geplaatste foto’s lijken dat gerucht te bevestigen. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat beide nieuwe iPhone’s optische beeldstabilisatie krijgen. De afgelopen twee jaar kreeg telkens enkel de Plus variant van de nieuwe iPhone optische beeldstabilisatie, een functie die ervoor zorgt dat je onder andere beter foto’s kunt nemen in slecht licht.

De onderstaande foto toont volgens @OnLeaks de beste foto van de iPhone 7 die we tot nu toe hebben gezien. De normale iPhone 7 heeft waarschijnlijk dus geen dubbele camera.

iPhone 7 Plus

Bron: @OnLeaks

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters