iPhone 7 Plus en Jet Black iPhone 7 al uitverkocht

iPhone 7 jet blackDe iPhone 7 Plus en de Jet Black iPhone 7 zijn al uitverkocht. Dat meldt Apple tegenover het Engelse persbureau Reuters. De verkoop van de iPhone 7 en 7 Plus begint morgen, maar de voorbestelling begon afgelopen vrijdag al. In dat tijdsbestek hebben consumenten alle beschikbare iPhone 7 Plus- en Jet Black iPhone 7-toestellen gereserveerd. Deze zijn morgen dus niet in de winkel te krijgen.

De andere kleuren van het nieuwe toestel, zilver, goud, roze-goud en zwart, zijn vrijdag nog wel te krijgen. Apple zegt wel dat daar nog maar “beperkte voorraden” van aanwezig zijn. Ook kan de voorraad van een bepaalde kleur per winkel verschillen. “Beschikbaarheid bij derde partijen kan voor alle kleuren verschillen. Wij raden dan ook aan om dit per locatie te controleren”, aldus het advies van Apple.

Uitverkochte iPhone 7 bestellen

Ook meldt het Amerikaanse bedrijf dat het zijn klanten altijd bestellingen laat plaatsen, ook als het bestelde toestel uitverkocht is. “Klanten kunnen op apple.com alle modellen in alle kleuren blijven bestellen. We stellen het geduld van onze klanten op prijs en werken er hard aan om de nieuwe iPhone bij iedereen te krijgen die er één wil.” Het uitgebreide statement van Apple is opmerkelijk te noemen. Normalerwijs geeft de technologieproducent namelijk geen commentaar over zijn voorraden. De informatie lijkt het meeste op een waarschuwing die de verwachtingen moet temperen.

Verbeteringen ten opzichte van iPhone 6 (Plus)

De iPhone 7 heeft ten opzichte van de iPhone 6 (Plus) uiteraard een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo drijft de nieuwe A10 Fusion-processor het toestel aan. Deze moet tot 40 procent sneller zijn dan de processor in vorige telefoons. Ook is het toestel waterdicht en heeft de 7 Plus twee camera’s aan de achterkant. Daardoor heeft de smartphone volgens Apple een betere optische zoom. De camera is voorzien van een 12-megapixelsensor, optische beeldstabilisatie en een F/1.8-diafragma.

Bron: Reuters via AppleInsider

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters