iPhone 7 vanaf vandaag te koop in Nederland

iPhone 7De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn vanaf vandaag te koop in Nederland. De nieuwe smartphones van Apple konden vorige week al besteld worden. Daarmee verpletterden ze records bij bijvoorbeeld T-Mobile in de Verenigde Staten. Vanaf nu is de telefoon dus ook in winkels te verkrijgen.

Camera iPhone 7

iPhone verkoopcijfersApple heeft een aantal flinke verbeteringen doorgevoerd in zijn nieuwe telefoon. Zo heeft de iPhone 7 (Plus) een betere camera dan de iPhone 6. Hij maakt nog altijd gebruik van een 12-megapixelsensor, maar de camera van de nieuwe iPhone maakt nu ook gebruik van optische beeldstabilisatie. Daardoor zien je video’s er stabieler uit en worden je foto’s minder snel korrelig. Foto’s maken moet volgens de producent 60 procent sneller gaan en door de true-tone flash en het F/1.8-diafragma zou de iPhone 7 ook in het donker goede kiekjes moeten schieten.

De iPhone 7 Plus gaat nog een stapje verder en introduceert twee camera’s aan de achterkant. Hiermee kun je optisch inzoomen, iets dat veel andere telefoons niet kunnen.

A10 Fusion en waterdichtheid

Ook de processor van de zevende generatie iPhone is stevig onder handen genomen. Apple introduceert in zijn nieuwe telefoon de A10 Fusion-chipset. Daarmee heeft het Amerikaanse bedrijf voor het eerst een processor met vier kernen ingebouwd in zijn smartphone. Volgens de statistieken is dat goed op te merken in het alledaags gebruik: in vergelijking met de vorige iPhones is de processor in de nieuwste iPhone tot 40% sneller. Bovendien kan hij minstens een uur langer door op een volle batterij dan zijn voorgangers, zo zegt Apple. Daarnaast is de smartphone van Apple voor het eerst stof- en waterdicht, dus hoef je je geen zorgen meer te maken als je je telefoon in de regen wilt gebruiken.

Beschikbaarheid

De iPhone 7 en 7 Plus zijn vanaf vandaag te verkrijgen in de kleuren roze, goud, wit, zwart en gitzwart. Voor het basismodel van de nieuwste iPhone betaal je 769 euro. Voor de 32 GB-variant van de iPhone 7 Plus tel je 909 euro neer. De 128 GB-exemplaren kosten respectievelijk 879 en 1019 euro en de 256 GB-varianten kosten 989 en 1129 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters