iPhone 7 verplettert records bij T-Mobile Amerika

Apple kondigde minder dan een week geleden de iPhone 7 en 7 Plus aan, maar de toestellen hebben nu al records bij T-Mobile in Amerika verpletterd. Zij zijn namelijk samen verreweg de meest voorbestelde toestellen ooit bij de provider. Dat meldt T-Mobile in een persbericht op haar website.

iPhone 7 vier keer populairder

Apple iPhone 7 koopwijzer“De iPhone 7 is de meest voorbestelde telefoon in de geschiedenis van T-Mobile. Dat zegt veel over ons momentum en hoe enthousiast klanten zijn over de iPhone 7 en iPhone 7 Plus”, aldus T-Mobile-directeur John Legere. Volgens hem begon het derde kwartaal al geweldig en is het succes door de nieuwe Apple-toestellen alleen maar groter geworden. Klanten van T-Mobile bestelden de iPhone 7 maar liefst vier keer meer voor dan de op een na populairste iPhone. Welke dat is laat T-Mobile niet weten, maar het is bijna zeker dat het gaat om de iPhone 6. Deze verbrak bij zijn lancering in 2014 namelijk ook veel verkooprecords.

Meer records

Afgelopen vrijdag begon de voorverkoop van de iPhone 7. Toen pakte het nieuwe Apple-toestel nóg een record. Nog nooit verkocht T-Mobile namelijk zoveel toestellen van één model als op die dag met de nieuwe telefoon van Apple. De smartphone is vanaf komende vrijdag verkrijgbaar in winkels. Daarvoor al was de iPhone 7 het meest geregistreerde toestel aller tijden bij T-Mobile in Amerika. Met voorregistratie kun je laten weten dat je het nieuwe toestel wil hebben. Dat gebeurde zelfs nog voordat de smartphone werd aangekondigd.

Problemen met Samsung Galaxy Note 7

Het lijkt waarschijnlijk dat de populariteit van de iPhone 7 en 7 Plus samenhangt met de problemen met de Samsung Galaxy Note 7. Bij dat toestel gebeurt het namelijk in een klein aantal gevallen dat de batterij ontploft. Samsung heeft al toestellen teruggeroepen, een database opgezet en een inruilactie opgestart. Toch lijkt de consument na het debacle rond de nieuwe toestellen van het Koreaanse bedrijf te kiezen voor de ‘veiligheid’ van Apple. Gisteren kwam de update naar het nieuwe Apple-besturingssysteem iOS 10 al uit.

Bron: T-Mobile

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters