‘iPhone 7 wordt in week van 12 september aangekondigd’

De volgende iPhone van Apple, waarschijnlijk de iPhone 7, zal in de week van 12 september worden aangekondigd, dit meldt Evan Blass.

September

Dat Apple zijn nieuwe iPhone zal aankondigen in september komt niet als een verrassing, het Amerikaanse bedrijf heeft zijn vorige iPhone-modellen ook telkens in september aangekondigd. En ook de week van 12 september klinkt voor de hand liggend. Apple heeft namelijk zijn huidige iPhones (de iPhone 6s en 6s Plus) op 9 september van vorig jaar aangekondigd.

Geen exacte datum

 

Apple iPhone 7Een exacte datum voor wanneer Apple zijn nieuwe iPhone zal aankondigen is nog niet bekend. Maar kijkende naar wanneer Apple normaal gezien zijn events houdt, zal de nieuwe iPhone waarschijnlijk op 12, 13 of 15 september worden aangekondigd. De exacte release-datum zal waarschijnlijk binnenkort aan het licht komen, al dan niet door Apple zelf dat uitnodigingen voor het event begint te versturen.

iPhone 7

De volgende iPhone zal waarschijnlijk de iPhone 7 heten, al staat deze naam helemaal nog niet vast. Sommige bronnen melden namelijk dat Apple pas volgend jaar, wanneer de iPhone 10 jaar bestaat, voor een nieuwe naam zal gaan. Hoe het toestel dan wel zal heten weten we niet. Wel weten we dat Apple het ontwerp van de nieuwe iPhones niet drastisch zal veranderd hebben ten opzichten van de iPhone 6 en 6s. Net zoals zijn twee voorgangers zal de iPhone 7 voorzien zijn van een aluminium ontwerp. Het grote verschil is dat de antenne-lijnen aan de achterzijde van het toestel rond de randjes zullen geplaatst zijn en dus niet meer recht over het toestel lopen zoals bij zijn voorgangers het geval is.

Dubbele camera

Ook  gaan er meerdere geruchten de ronde dat Apple zijn nieuwe iPhones zal voorzien van een dubbele achtercamera. Al is het nog onduidelijk welk model deze dubbele camera zal krijgen. Hoogstwaarschijnlijk zal alleen de iPhone 7 Plus voorzien worden van een dubbele camera. Welke functies de dubbele camera van de nieuwe iPhone te bieden zal hebben, kunnen we niet zeggen. Maar verwacht er niet te veel van.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters