‘iPhone 7 wordt in week van 12 september aangekondigd’

De volgende iPhone van Apple, waarschijnlijk de iPhone 7, zal in de week van 12 september worden aangekondigd, dit meldt Evan Blass.

September

Dat Apple zijn nieuwe iPhone zal aankondigen in september komt niet als een verrassing, het Amerikaanse bedrijf heeft zijn vorige iPhone-modellen ook telkens in september aangekondigd. En ook de week van 12 september klinkt voor de hand liggend. Apple heeft namelijk zijn huidige iPhones (de iPhone 6s en 6s Plus) op 9 september van vorig jaar aangekondigd.

Geen exacte datum

 

Apple iPhone 7Een exacte datum voor wanneer Apple zijn nieuwe iPhone zal aankondigen is nog niet bekend. Maar kijkende naar wanneer Apple normaal gezien zijn events houdt, zal de nieuwe iPhone waarschijnlijk op 12, 13 of 15 september worden aangekondigd. De exacte release-datum zal waarschijnlijk binnenkort aan het licht komen, al dan niet door Apple zelf dat uitnodigingen voor het event begint te versturen.

iPhone 7

De volgende iPhone zal waarschijnlijk de iPhone 7 heten, al staat deze naam helemaal nog niet vast. Sommige bronnen melden namelijk dat Apple pas volgend jaar, wanneer de iPhone 10 jaar bestaat, voor een nieuwe naam zal gaan. Hoe het toestel dan wel zal heten weten we niet. Wel weten we dat Apple het ontwerp van de nieuwe iPhones niet drastisch zal veranderd hebben ten opzichten van de iPhone 6 en 6s. Net zoals zijn twee voorgangers zal de iPhone 7 voorzien zijn van een aluminium ontwerp. Het grote verschil is dat de antenne-lijnen aan de achterzijde van het toestel rond de randjes zullen geplaatst zijn en dus niet meer recht over het toestel lopen zoals bij zijn voorgangers het geval is.

Dubbele camera

Ook  gaan er meerdere geruchten de ronde dat Apple zijn nieuwe iPhones zal voorzien van een dubbele achtercamera. Al is het nog onduidelijk welk model deze dubbele camera zal krijgen. Hoogstwaarschijnlijk zal alleen de iPhone 7 Plus voorzien worden van een dubbele camera. Welke functies de dubbele camera van de nieuwe iPhone te bieden zal hebben, kunnen we niet zeggen. Maar verwacht er niet te veel van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iphone se 2

Een nieuw concept van de iPhone SE 2 biedt overeenkomsten met de iPhone X lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

De Samsung Galaxy S9 kopieert toch niet beste feature iPhone X lees verder

Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X: meer details over de komst ‘opvouwbare’ smartphone lees verder

iPhones van 2018 komen met geheim wapen tegen Android lees verder

Samsung Galaxy A5 2017 hands-on

Vijf redenen om (niet) voor de Samsung Galaxy A5 (2017) te kiezen lees verder

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters