‘iPhone 7 wordt op 6 of 7 september aangekondigd’

Evan Blass wist in een tweet te melden dat de pre-orders voor Apple zijn nieuwe iPhone op 9 september van start zullen gaan. Kijkende naar dagen waarop Apple zijn iPhones normaal aankondigt zal het nieuwe toestel waarschijnlijk op 6 of 7 september aangekondigd worden.

6 of 7 september

Eerder wist Evan Blass al te melden dat Apple zijn nieuwe iPhone in de week van 12 september in de winkelrekken zou liggen. Vandaag wist hij te melden dat Apple zijn volgende iPhone vanaf 9 september te pre-orderen zal zijn. Kijkende naar Apple zijn gewoontes kunnen we afleiden dat het bedrijf zijn iPhone op 6 of 7 september zal aankondigen. De aankondiging van een nieuwe iPhone is altijd een aantal dagen voor de pre-orders live gaan en Apple houdt ook altijd een event op dinsdag of woensdag.

iPhone 7

iPhone 7 en iPhone 7 Plus headerHoe de de volgende iPhone zal heten is vooralsnog onduidelijk. Meerdere geruchten gaan de ronde dat Apple pas volgend jaar zijn nieuwe iPhone de iPhone 7 zal noemen. Hoe de nieuwe iPhone van dit jaar dan wel zal heten kunnen we niet zeggen. Als Apple dit jaar er toch voor zou kiezen zijn iPhone de iPhone 7 te noemen zou het logisch zijn dat het bedrijf op 7 september zijn iPhone aankondigt.

Niet helemaal nieuw

iPhone 7 PlusVolgens meerdere bronnen zou Apple pas volgend jaar, wanneer de iPhone 10 jaar wordt, de iPhone voorzien van een geheel ontwerp. Of dit werkelijk zo gaat zijn kunnen we nu nog niet zeggen. Wat we wel al weten uit gelekte afbeeldingen van Apple’s volgende iPhone is dat het toestel heel wat weg heeft van zijn voorgangers. Het ontwerp van de smartphone is bijna identiek aan dat van de Apple iPhone 6(s), met hier en daar een aantal kleine veranderingen. Zo zouden de antenne-lijnen niet meer over de achterkant van het toestel lopen. In plaats daarvan lopen ze over de randjes aan de achterzijde van het toestel. Ook zou de headphone-jack niet langer terug te vinden zijn in het toestel.

Krachtig

Mocht je graag wat meer te weten komen over de specificaties van de volgende iPhone, neem dan zeker eens een kijkje naar onderstaand artikel.

Vanaf we meer weten over de iPhone 7 lees je het op onze site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters