‘iPhone 7 wordt op 6 of 7 september aangekondigd’

Evan Blass wist in een tweet te melden dat de pre-orders voor Apple zijn nieuwe iPhone op 9 september van start zullen gaan. Kijkende naar dagen waarop Apple zijn iPhones normaal aankondigt zal het nieuwe toestel waarschijnlijk op 6 of 7 september aangekondigd worden.

6 of 7 september

Eerder wist Evan Blass al te melden dat Apple zijn nieuwe iPhone in de week van 12 september in de winkelrekken zou liggen. Vandaag wist hij te melden dat Apple zijn volgende iPhone vanaf 9 september te pre-orderen zal zijn. Kijkende naar Apple zijn gewoontes kunnen we afleiden dat het bedrijf zijn iPhone op 6 of 7 september zal aankondigen. De aankondiging van een nieuwe iPhone is altijd een aantal dagen voor de pre-orders live gaan en Apple houdt ook altijd een event op dinsdag of woensdag.

iPhone 7

iPhone 7 en iPhone 7 Plus headerHoe de de volgende iPhone zal heten is vooralsnog onduidelijk. Meerdere geruchten gaan de ronde dat Apple pas volgend jaar zijn nieuwe iPhone de iPhone 7 zal noemen. Hoe de nieuwe iPhone van dit jaar dan wel zal heten kunnen we niet zeggen. Als Apple dit jaar er toch voor zou kiezen zijn iPhone de iPhone 7 te noemen zou het logisch zijn dat het bedrijf op 7 september zijn iPhone aankondigt.

Niet helemaal nieuw

iPhone 7 PlusVolgens meerdere bronnen zou Apple pas volgend jaar, wanneer de iPhone 10 jaar wordt, de iPhone voorzien van een geheel ontwerp. Of dit werkelijk zo gaat zijn kunnen we nu nog niet zeggen. Wat we wel al weten uit gelekte afbeeldingen van Apple’s volgende iPhone is dat het toestel heel wat weg heeft van zijn voorgangers. Het ontwerp van de smartphone is bijna identiek aan dat van de Apple iPhone 6(s), met hier en daar een aantal kleine veranderingen. Zo zouden de antenne-lijnen niet meer over de achterkant van het toestel lopen. In plaats daarvan lopen ze over de randjes aan de achterzijde van het toestel. Ook zou de headphone-jack niet langer terug te vinden zijn in het toestel.

Krachtig

Mocht je graag wat meer te weten komen over de specificaties van de volgende iPhone, neem dan zeker eens een kijkje naar onderstaand artikel.

Vanaf we meer weten over de iPhone 7 lees je het op onze site!

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters