Gelekte foto’s iPhone 7s suggereren audio boost

Hoewel veel aandacht uitgaat naar de aankomende iPhone 8, komt Apple binnenkort ook nog met de iphone 7s en 7s Plus. In de regel krijgen de S toestellen wat minder aandacht, omdat ze vaak niet zoveel verschillen met de “normale” versies. Dit jaar schijnt dat volgens een medewerker van een Chinese reparatie winkel echter anders te zijn. De iPhone 7s zou namelijk een bijzondere nieuwe speaker setup krijgen.

iPhone 7s wordt niet waterproof, maar krijgt andere speaker setup

Twee foto’s van het voorpaneel van de iPhone 7s zijn gelekt via Weibo gebruiker Rick Technology. Deze gebruiker is in het verleden behoorlijk betrouwbaar gebleken en geeft aan dat de Apple niet erop heeft gefocust om de 7s waterproof te maken. In plaats daarvan is de audio setup voor de voorste speaker aangepakt.

iPhone 7s

Verschil tussen voorpaneel iPhone 7 en 7s

De website iFixit heeft vorig jaar de iPhone 7 helemaal uit elkaar gehaald en beelden gedeeld van hoe het toestel er van de binnenkant uitziet. Als we het voorste paneel van de iPhone 7s vergelijken met foto’s van iFixit, zijn de verschillen tussen de twee toestellen op te merken. Het gebied waar de speaker wordt geïnstalleerd geeft mogelijkheden om een andere setup te installeren dan bij de iPhone 7.

iPhone 7s

Speaker setup wordt anders verbonden aan het toestel

Verschillende elementen hebben een andere vorm bij de twee toestellen en het lijkt erop dat het speaker component ook anders verbonden wordt aan de rest van de smartphone. Dit doet dus vermoeden dat Apple de speaker heeft aangepakt en verbeterd, omdat het bedrijf anders evengoed het toestel grotendeels hetzelfde had kunnen laten zoals in voorgaande jaren.

Veel meer zeggen de foto’s natuurlijk niet, dan dat het speaker gedeelte iets anders eruit ziet dan bij de iPhone 7. Waarom dit is gedaan en wat het effect daarvan is weten we nog steeds niet. Mogelijk wordt alles duidelijk in september, wanneer we de iPhone 7s beter kunnen bestuderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters