‘iPhone 7s krijgt verticale dubbele camera’

Een bron binnen de leveringsketen van Apple weet te melden dat de aankomende 5-inch iPhone 7s een verticale dubbele camera krijgt.

Drie iPhones

Uit recente geruchten uit China bleek dat Apple volgend jaar waarschijnlijk drie nieuwe iPhones uit gaat brengen. Het bedrijf werkt op dit moment naar verluidt aan drie modellen, de D20, D21 en de D22. Dan hebben we het over de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus. Het derde model is het high-end vlaggenschip, dat intern bekend zou staan als de ‘Ferrari’. Waar de 7s en 7s Plus de modellen van dit jaar subtiel verbeteren, wil Apple vernieuwen met de ‘Ferrari’. Dat toestel krijgt waarschijnlijk gebogen schermranden, een glazen behuizing en de mogelijkheid om het toestel draadloos op te laden.

5-inch iPhone 7s

Wellicht komt daar nog een vierde model bij. Bronnen binnen leveringsketen van Apple beweren dat het bedrijf bezig is met een 5-inch iPhone 7s. Eerdere geruchten wezen op 4.7-inch en 5.5-inch modellen, waarmee je samen met de Ferrari dus op vier modellen uitkomt. De kans is echter groot dat het 5-inch model de 5.5-inch iPhone vervangt, maar dat zullen we moeten afwachten.

Verticale dubbele camera

Volgens dezelfde bron krijgt de 5-inch iPhone 7s dezelfde specificaties als de iPhone 7s Plus. Verder is er een interessant vermeend detail onthuld: het toestel heeft naar verluidt een verticale dubbele camera setup aan de achterkant. Bij de iPhone 7 Plus bevinden de dubbele camera’s zich naast elkaar. Het is onduidelijk of de overige toestellen uit 2017 ook een dergelijke positionering hebben. In de tussentijd kan er nog een hoop veranderen, dus neem dit soort geruchten vooral met een korrel zout.

Bron: AppleInsider

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters