‘iPhone 7s krijgt verticale dubbele camera’

Een bron binnen de leveringsketen van Apple weet te melden dat de aankomende 5-inch iPhone 7s een verticale dubbele camera krijgt.

Drie iPhones

Uit recente geruchten uit China bleek dat Apple volgend jaar waarschijnlijk drie nieuwe iPhones uit gaat brengen. Het bedrijf werkt op dit moment naar verluidt aan drie modellen, de D20, D21 en de D22. Dan hebben we het over de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus. Het derde model is het high-end vlaggenschip, dat intern bekend zou staan als de ‘Ferrari’. Waar de 7s en 7s Plus de modellen van dit jaar subtiel verbeteren, wil Apple vernieuwen met de ‘Ferrari’. Dat toestel krijgt waarschijnlijk gebogen schermranden, een glazen behuizing en de mogelijkheid om het toestel draadloos op te laden.

5-inch iPhone 7s

Wellicht komt daar nog een vierde model bij. Bronnen binnen leveringsketen van Apple beweren dat het bedrijf bezig is met een 5-inch iPhone 7s. Eerdere geruchten wezen op 4.7-inch en 5.5-inch modellen, waarmee je samen met de Ferrari dus op vier modellen uitkomt. De kans is echter groot dat het 5-inch model de 5.5-inch iPhone vervangt, maar dat zullen we moeten afwachten.

Verticale dubbele camera

Volgens dezelfde bron krijgt de 5-inch iPhone 7s dezelfde specificaties als de iPhone 7s Plus. Verder is er een interessant vermeend detail onthuld: het toestel heeft naar verluidt een verticale dubbele camera setup aan de achterkant. Bij de iPhone 7 Plus bevinden de dubbele camera’s zich naast elkaar. Het is onduidelijk of de overige toestellen uit 2017 ook een dergelijke positionering hebben. In de tussentijd kan er nog een hoop veranderen, dus neem dit soort geruchten vooral met een korrel zout.

Bron: AppleInsider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy Note 8 concept

Details opgedoken: zoveel gaat de Samsung Galaxy Note 8 kosten in Europa lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters