Wat we denken dat de iPhone 7s is, wordt misschien wel de iPhone 7 Pro

Afgaande van de vorige jaren wordt aangenomen dat Apple binnenkort naast de iPhone 8 ook de iPhone 7s en 7s Plus zal gaan uitbrengen. Volgens Apple insider en blogger John Gruber zijn de dummy toestellen, die we telkens de 7s en 7s Plus noemen, echter helemaal geen s toestellen. Omdat ze er zo totaal anders uitzien dan de iPhone 7 en 7 Plus, horen ze helemaal niet in de zogenaamde “s” familie. 

Iphone 7s heeft heel ander design  dan iPhone 7 en mag niet zo heten

Als je kijkt naar de beelden die zijn opgedoken van de iPhone 7s en 7s Plus (als dit al echte beelden zijn), valt inderdaad op dat de toestellen een bijna heel nieuw design hebben gekregen ten opzichte van hun zogenaamde voorgangers. Traditioneel gezien waren de S-serie telefoons altijd toestellen met een kleine upgrade ten opzichte van het originele toestel. Maar als we kijken naar de iPhone 6 en 6s, gaat dit verhaaltje ook al niet meer op. De iPhone 6s heeft namelijk wel meer dan een kleine upgrade gekregen, en zou technisch gezien dus helemaal geen 6s genoemd moeten worden.

iPhone 7s Plus dummy

Iphone 8 Plus en Pro

Gruber is het ook opgevallen dat de S toestellen soms gewoon grote upgrades zijn van hun voorgangers en vindt dat Apple eigenlijk gewoon zou moeten stoppen met de S-benaming. Hij geeft aan dat het bedrijf daar misschien dit jaar mee begint, aangezien de s toestellen van 2017 ook nog eens een heel ander design krijgen. Gruber gelooft dat Apple een ander benamingssysteem zal gebruiken. Mogelijkerwijs zou dit bestaan uit een Plus en Pro toestel. Naast de iPhone 8 zouden we dus nog een iPhone 8 Plus en iPhone 8 Pro moeten verwachten.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters