Wat we denken dat de iPhone 7s is, wordt misschien wel de iPhone 7 Pro

Afgaande van de vorige jaren wordt aangenomen dat Apple binnenkort naast de iPhone 8 ook de iPhone 7s en 7s Plus zal gaan uitbrengen. Volgens Apple insider en blogger John Gruber zijn de dummy toestellen, die we telkens de 7s en 7s Plus noemen, echter helemaal geen s toestellen. Omdat ze er zo totaal anders uitzien dan de iPhone 7 en 7 Plus, horen ze helemaal niet in de zogenaamde “s” familie. 

Iphone 7s heeft heel ander design  dan iPhone 7 en mag niet zo heten

Als je kijkt naar de beelden die zijn opgedoken van de iPhone 7s en 7s Plus (als dit al echte beelden zijn), valt inderdaad op dat de toestellen een bijna heel nieuw design hebben gekregen ten opzichte van hun zogenaamde voorgangers. Traditioneel gezien waren de S-serie telefoons altijd toestellen met een kleine upgrade ten opzichte van het originele toestel. Maar als we kijken naar de iPhone 6 en 6s, gaat dit verhaaltje ook al niet meer op. De iPhone 6s heeft namelijk wel meer dan een kleine upgrade gekregen, en zou technisch gezien dus helemaal geen 6s genoemd moeten worden.

iPhone 7s Plus dummy

Iphone 8 Plus en Pro

Gruber is het ook opgevallen dat de S toestellen soms gewoon grote upgrades zijn van hun voorgangers en vindt dat Apple eigenlijk gewoon zou moeten stoppen met de S-benaming. Hij geeft aan dat het bedrijf daar misschien dit jaar mee begint, aangezien de s toestellen van 2017 ook nog eens een heel ander design krijgen. Gruber gelooft dat Apple een ander benamingssysteem zal gebruiken. Mogelijkerwijs zou dit bestaan uit een Plus en Pro toestel. Naast de iPhone 8 zouden we dus nog een iPhone 8 Plus en iPhone 8 Pro moeten verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iphone se 2

Een nieuw concept van de iPhone SE 2 biedt overeenkomsten met de iPhone X lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

De Samsung Galaxy S9 kopieert toch niet beste feature iPhone X lees verder

Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X: meer details over de komst ‘opvouwbare’ smartphone lees verder

iPhones van 2018 komen met geheim wapen tegen Android lees verder

Samsung Galaxy A5 2017 hands-on

Vijf redenen om (niet) voor de Samsung Galaxy A5 (2017) te kiezen lees verder

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters