Afmetingen gelekt: iPhone 8, iPhone 7 en Samsung Galaxy S8 naast elkaar

De vermeende afmetingen van de iPhone 8 zijn gelekt. De bekende lekker Benjamin Geskin legde het toestel naast de iPhone 7 en Samsung Galaxy S8.

Afmetingen iPhone 8 bekend

We weten ondertussen al een hoop van de iPhone 8. De geruchtenmolen begon dit jaar al extra vroeg te draaien. Na drie jaar aan vrijwel identiek ogende toestellen gaat Apple de tiende verjaardag van de iPhone in stijl vieren.

De iPhone 8 heeft namelijk zeer dunne schermranden. De techgigant gaat dus Samsung achterna. Naar verluidt doet Apple er zelfs nog een schepje bovenop. Daardoor past er dus een groter scherm in hetzelfde formaat. Daardoor vragen we ons automatisch af hoe groot de iPhone 8 dan gaat worden.

De bekende lekker Benjamin Geskin heeft een antwoord op die vraag gegeven. Volgens hem zijn dit de exacte afmetingen van de iPhone 8: 143.59 x 70.94 x 7.57 mm. Ter vergelijking de afmetingen van de iPhone 7: 138.3 x 67.1 x 7.1 mm. Daarmee wordt de iPhone 8 dus iets groter dan de iPhone 7.

iPhone 8 naast de iPhone 7 en Samsung Galaxy S8

De iPhone 7 Plus is met zijn 158.2 x 77.9 x 7.3 mm juist weer een stuk groter dan de iPhone 8. Het langverwachte model valt er met zijn 5.8-inch scherm dus net tussenin. Geskin heeft op basis van de vermeende afmetingen ook renders gedeeld. Op de eerste afbeelding zien we de iPhone 8 tussen zijn voorgangers.Apple iPhone 8De tweede afbeelding toont de iPhone 8 tussen de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus. De dunnere schermranden vallen meteen op, vooral aan de onderkant van het toestel. We zijn alleen niet zo’n fan van de uitsparing aan de bovenkant. Hetzelfde geldt voor de Essential Phone: hoe gaan apps met dat gedeelte om?

Apple iPhone 8

De tijd en notificatiesymbooltjes komen er waarschijnlijk naast te staan. Maar zeker in apps die normaliter heel je scherm vullen zal er creatief met die ruimte moeten worden omgegaan. In Netflix bijvoorbeeld: wordt het gewoon een zwarte balk of wordt er een stukje uit je film geknipt? Op naar september!

Bron: iDropNews via BGR

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 camera

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters