Afmetingen gelekt: iPhone 8, iPhone 7 en Samsung Galaxy S8 naast elkaar

De vermeende afmetingen van de iPhone 8 zijn gelekt. De bekende lekker Benjamin Geskin legde het toestel naast de iPhone 7 en Samsung Galaxy S8.

Afmetingen iPhone 8 bekend

We weten ondertussen al een hoop van de iPhone 8. De geruchtenmolen begon dit jaar al extra vroeg te draaien. Na drie jaar aan vrijwel identiek ogende toestellen gaat Apple de tiende verjaardag van de iPhone in stijl vieren.

De iPhone 8 heeft namelijk zeer dunne schermranden. De techgigant gaat dus Samsung achterna. Naar verluidt doet Apple er zelfs nog een schepje bovenop. Daardoor past er dus een groter scherm in hetzelfde formaat. Daardoor vragen we ons automatisch af hoe groot de iPhone 8 dan gaat worden.

De bekende lekker Benjamin Geskin heeft een antwoord op die vraag gegeven. Volgens hem zijn dit de exacte afmetingen van de iPhone 8: 143.59 x 70.94 x 7.57 mm. Ter vergelijking de afmetingen van de iPhone 7: 138.3 x 67.1 x 7.1 mm. Daarmee wordt de iPhone 8 dus iets groter dan de iPhone 7.

iPhone 8 naast de iPhone 7 en Samsung Galaxy S8

De iPhone 7 Plus is met zijn 158.2 x 77.9 x 7.3 mm juist weer een stuk groter dan de iPhone 8. Het langverwachte model valt er met zijn 5.8-inch scherm dus net tussenin. Geskin heeft op basis van de vermeende afmetingen ook renders gedeeld. Op de eerste afbeelding zien we de iPhone 8 tussen zijn voorgangers.Apple iPhone 8De tweede afbeelding toont de iPhone 8 tussen de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus. De dunnere schermranden vallen meteen op, vooral aan de onderkant van het toestel. We zijn alleen niet zo’n fan van de uitsparing aan de bovenkant. Hetzelfde geldt voor de Essential Phone: hoe gaan apps met dat gedeelte om?

Apple iPhone 8

De tijd en notificatiesymbooltjes komen er waarschijnlijk naast te staan. Maar zeker in apps die normaliter heel je scherm vullen zal er creatief met die ruimte moeten worden omgegaan. In Netflix bijvoorbeeld: wordt het gewoon een zwarte balk of wordt er een stukje uit je film geknipt? Op naar september!

Bron: iDropNews via BGR

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters