‘De iPhone 8 wordt Apple’s grootste lancering ooit’

De lancering van de iPhone 8 komt steeds dichterbij. Het bedrijf heeft grote plannen met het toestel. Daarom wordt het volgens analisten de grootste lancering ooit.

Hernieuwd ontwerp iPhone 8

Apple viert dit jaar het tienjarige jubileum van de iPhone. Het bedrijf gaat dit waarschijnlijk groot vieren. Naar verluidt wordt de iPhone 8 gelanceerd die een volledig hernieuwd ontwerp krijgt. Daarnaast krijgt de smartphone ook opvallende specificaties. Er wordt bijvoorbeeld verwacht dat het toestel een lange batterij levensduur heeft, draadloos kan opladen en met augmented reality-functies komt.

Vertraging

Ondanks dat de iPhone 8 een grote lancering wordt, gaat het toestel waarschijnlijk vertraging hebben. Volgens geruchten zijn er problemen met de vingerafdrukscanner en de 3D-camera. Het toestel wordt later in dit jaar of pas in 2018 verwacht. De iPhone 7 en 7s worden dit jaar wel gelanceerd.

iPhone-bezitters

In de Verenigde Staten heeft comScore een onderzoek gedaan naar hoeveel mensen een iPhone hebben. In de Verenigde Staten zijn er in totaal 85,8 miljoen iPhone-bezitters. De leeftijd van de bezitters is boven de dertien jaar en het gaat om de iPhone in zijn totaliteit. 12,6 miljoen toestellen bestaan uit de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Dit betekent dat wanneer de nieuwe iPhones gelanceerd worden er 73,2 miljoen mensen zijn die over een iPhone van twee jaar oud bezitten.

iPhone 8

Verwachting

Volgens comScore hebben 50 miljoen gebruikers een iPhone 6. 20 miljoen mensen hebben nog een iPhone 5 of een ouder model. De 70 miljoen mensen vormen dus een enorme basis voor Apple. Deze mensen zouden voor de upgrade van een nieuwe iPhone kunnen gaan. De afgelopen tijd heeft Apple wel een aantal vertraagde kwartalen, maar de iPhone blijft wel een van de populairste smartphones.

Omdat zoveel gebruikers een oud toestel hebben, verwachten analisten dat de iPhone 8 een van de grootste lanceringen ooit wordt. De iPhone 8 zal namelijk veel veranderingen met zich meebrengen. Sinds de iPhone 5 zijn er niet zo veel veranderingen geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. gertjan -

    wacht met smart op de iphone 8 ,al kan ik nu al een s8 via me provider krijgen .
    ik wil echt geen ander toestel meer dan de iphone

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters