‘Zo ziet de Apple iPhone 8 eruit in een case’

In de aanloop naar de lancering van de iPhone 8, welke in september zou moeten plaatsvinden, lijkt het erop alsof er elke dag wel weer iets nieuws over het toestel opduikt. Vandaag is het de beurt aan renders van het toestel in een case. Als de iPhone 8 case renders echt zijn, bevestigen ze een paar dingen die in eerdere berichten ook naar voren kwamen: het toestel krijgt een verticale camera setup en zal aan de voorkant geen fysieke home knop meer hebben.

Design neemt veel over van vorige modellen

De renders komen via /LEAKS en tonen de smartphone van verschillende kanten. Sommige elementen van het design komen overeen met eerdere modellen van de iPhone. Zo zijn de volumeknoppen en de schakelaar om het geluid helemaal uit te schakelen aan de linkerkant van het toestel.

Aan de rechterkant vinden we de aan/uit knop en beneden heeft de telefoon de elementen voor de speaker en microfoon met in het midden de lightning poort. Ook bij dit toestel ontbreekt de 3.5 mm audio jack.

iPhone 8 case render

Fysieke home knop nergens te vinden

Waar de iPhone 8 van de renders verschilt van de vorige modellen, is het feit dat er geen fysieke home knop zichtbaar is. Dit klopt inderdaad met eerder berichten, maar het is natuurlijk onzeker of de renders wel betrouwbaar zijn.

Aangezien het toestel te zien is in een case, zijn de beelden waarschijnlijk afkomstig via een case/hoesjes fabrikant. Deze zou ook inaccurate informatie over de iPhone 8 kunnen hebben of het niet nodig vinden om bepaalde details, zoals de home knop, in de renders weer te geven. Dit verandert tenslotte niks aan de case.

iPhone 8 case

iPhone 8 case renders tonen uitsparing voor verticale camera setup

Het tweede punt dat interessant is aan de renders is dat aan de achterkant een uitsparing in de case te zien is voor een verticale camera setup. Het lijkt erop dat dit één van de geruchten is, welke uiteindelijk waar zal blijken te zijn.

Een verticale camera setup is tot nu toe bij alle renders en geruchten consistent geweest. Aan de achterkant is overigens geen vingerafdrukscanner te zien. De vraag is dan of deze in het display aan de voorkant verwerkt zal worden, of dat Apple de scanner helemaal zal verwijderen.

iPhone 8 case render

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters