‘iPhone 8 concept: zo komt het aanrakingsgebied eruit te zien’

Er is weer een concept van de iPhone 8 verschenen. Waarschijnlijk heeft het toestel geen homebutton. Daarvoor komt er waarschijnlijk een andere functie voor in de plaats. In dit concept is te zien wat de mogelijke functies zijn.  

Vingerafdrukscanner

Op iDrop News zijn er verschillende afbeeldingen van de iPhone 8 gelekt. Op de foto’s zijn te zien hoe het aanrakingsgebied eruitziet. De vingerafdrukscanner zit onder het Super Amoled-scherm. Het toestel heeft een 5,8-inch display. Daarvan wordt 0,65-inch van het scherm voor de ingebouwde vingerscanner gebruikt. Andere bronnen verwachten dat Apple de vingerafdrukscanner naar de achterkant verplaatst. Dit wordt als alternatief gezien voor het geval het niet lukt om de vingerafdrukscanner aan de voorkant in te bouwen.

iPhone 8 concept

Functies van het aanrakingsgebied

Op de concepten is te zien welke functies het aanrakingsgebied heeft. Op dit gebied kan er bijvoorbeeld op meldingen gereageerd worden. Ook kan je daarop muziek pauzeren en terug- of doorspoelen. De functie is vergelijkbaar met de Touch Bar op de MacBook Pro.

iPhone 8

De afbeeldingen zijn in een diavoorstelling gevonden. Ze zijn gebaseerd op reacties van analisten, zoals die van analist Ming-Chi Kuo. Hij had namelijk voorspeld dat de iPhone 8 aan de onderkant van het scherm virtuele knoppen krijgt.

Wanneer verschijnt de iPhone 8?

De iPhone 8 wordt door de meeste bronnen in september verwacht. Deze week voorspelde een analist dat de iPhone 8 volgende maand op het WWDC al verschijnt. Kuo verwacht dat de lancering van de iPhone 8 juist vertraging heeft. Lees hier waarom Kuo dit verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Prestaties gemeten: Samsung Galaxy Note 8 gaat dik over iPhone 7 heen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters