iPhone 8 Concept: zo min mogelijk randen en een virtuele homebutton

All About Phones gaat samenwerken met WANT. Hét online lifestyle magazine over vooruitgang. WANT.nl vertelt dagelijks hoe (nieuwe) ontwikkelingen van waarde kunnen zijn in jouw dagelijks leven. Dagelijks brengen wij samen met de serie Want to Know de leukste items op het gebied van Gear en Culture. Vandaag hebben we het over een iPhone 8 concept!

Een nieuwe iPhone release is altijd zo spannend 😆. Al maanden van te voren worden er allerlei suggesties gedaan. Een 3D-camera, het uiterlijk van de allereerste iPhone of een virtuele homebutton?! En daar worden weer prachtige concepten over gemaakt. Zoals deze.

iPhone 8 Concept

De iPhone bestaat dit jaar exact tien jaar. Tijd voor een groot feest. Daarom worden er een aantal vette features verwacht. Internet staat dan ook al vol met verschillende concepten die ons een idee geven hoe de iPhone 8 eruit komt te zien. Apple mag van ons gerust naar het videoconcept van Domenico Panacea luisteren…

De virtuele homebutton wordt een gamechanger

In de video wordt vooral de aandacht aan de virtuele homebutton gegeven. Er wordt namelijk verwacht dat de homebutton op de iPhone 8 verdwijnt. In de video worden er twee soorten concepten voor de virtuele homebutton voorgesteld. Bij beide concepten kan de telefoon met een vingerafdruk worden ontgrendeld. De opties om vanuit een app terug naar het beginscherm te gaan werkt bij het eerste concept anders. Wat is jouw favoriet?

Wat is anders?

Zoals je in de video ziet verdwijnt in het eerste concept de virtuele homebutton nadat de telefoon is ontgrendeld. De andere functies werken wel anders. Om uit een app weg te gaan moet je op de linkerkant van het scherm drukken en vervolgens naar rechts vegen. Bij het tweede concept verdwijnt de virtuele homebutton nooit. Het werkt zoals wij al zijn gewend.

Het is een natuurlijk mooi idee, maar wij kunnen nog niet van zekerheid spreken. Wij kunnen alleen maar hopen dat Apple deze concepten waar gaat maken. Ben je benieuwd naar wat er nog meer van de iPhone 8 wordt verwacht? Check ’t hier.

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters