iPhone 8 Concept: zo min mogelijk randen en een virtuele homebutton

All About Phones gaat samenwerken met WANT. Hét online lifestyle magazine over vooruitgang. WANT.nl vertelt dagelijks hoe (nieuwe) ontwikkelingen van waarde kunnen zijn in jouw dagelijks leven. Dagelijks brengen wij samen met de serie Want to Know de leukste items op het gebied van Gear en Culture. Vandaag hebben we het over een iPhone 8 concept!

Een nieuwe iPhone release is altijd zo spannend 😆. Al maanden van te voren worden er allerlei suggesties gedaan. Een 3D-camera, het uiterlijk van de allereerste iPhone of een virtuele homebutton?! En daar worden weer prachtige concepten over gemaakt. Zoals deze.

iPhone 8 Concept

De iPhone bestaat dit jaar exact tien jaar. Tijd voor een groot feest. Daarom worden er een aantal vette features verwacht. Internet staat dan ook al vol met verschillende concepten die ons een idee geven hoe de iPhone 8 eruit komt te zien. Apple mag van ons gerust naar het videoconcept van Domenico Panacea luisteren…

De virtuele homebutton wordt een gamechanger

In de video wordt vooral de aandacht aan de virtuele homebutton gegeven. Er wordt namelijk verwacht dat de homebutton op de iPhone 8 verdwijnt. In de video worden er twee soorten concepten voor de virtuele homebutton voorgesteld. Bij beide concepten kan de telefoon met een vingerafdruk worden ontgrendeld. De opties om vanuit een app terug naar het beginscherm te gaan werkt bij het eerste concept anders. Wat is jouw favoriet?

Wat is anders?

Zoals je in de video ziet verdwijnt in het eerste concept de virtuele homebutton nadat de telefoon is ontgrendeld. De andere functies werken wel anders. Om uit een app weg te gaan moet je op de linkerkant van het scherm drukken en vervolgens naar rechts vegen. Bij het tweede concept verdwijnt de virtuele homebutton nooit. Het werkt zoals wij al zijn gewend.

Het is een natuurlijk mooi idee, maar wij kunnen nog niet van zekerheid spreken. Wij kunnen alleen maar hopen dat Apple deze concepten waar gaat maken. Ben je benieuwd naar wat er nog meer van de iPhone 8 wordt verwacht? Check ’t hier.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters