Dit iPhone 8 concept laat niks te wensen over

Wie houdt er niet van futuristische concepten van toekomstige iPhones? Sinds 1 februari gaat er een Youtube filmpje rond, waarin de maker laat zien hoe de iPhone 8 er theoretisch uit zou kunnen zien volgens de geruchten. Natuurlijk zijn er meerder concept schetsen, die op het internet circuleren. De maker van deze video neemt echter een paar van de meer spannende geruchten en verwerkt deze tot een gelikt toestel.

iPhone 8: Minimale randen

In de video wordt een telefoon getoond met minimale randen aan de voorkant. Het concept laat niet het “wikkel” scherm zien, waar ook veel geruchten over zijn geweest. In plaats daarvan zijn de randen aan de boven en onderkant bijna helemaal weggehaald  en neemt het display een groot gedeelte van het toestel in beslag.

Wel home knop, maar toch anders

Vaak wordt de homeknop in concept renders weggelaten om een meer futuristische look te creëren. Tegen de verwachtingen in heeft deze kunstenaar de smartphone wel een homeknop gegeven. Het schijnt echter niet de gebruikelijke iPhone home knop te zijn. Het lijkt erop alsof de knop samen met het gedeelte van het scherm eromheen werken als de Touch Bar van de nieuwe MacBook Pro. De Touch Bar is een gedeelte van het keyboard, welke zich aanpast aan de activiteiten van de gebruiker. Het geeft de gebruiker intuïtieve snelkoppelingen en besturingsknoppen voor apps wanneer deze nodig zijn. Bij de iPhone in de video lijken, net als bij de Touch Bar, app specifieke knoppen een toolbars naast de home knop te verschijnen. Hoewel deze feature natuurlijk erg gelikt is, is het helaas onwaarschijnlijk dat deze ook echt geïmplementeerd zal worden.

Bron: 9To5Mac

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters