Dit iPhone 8 concept laat niks te wensen over

Wie houdt er niet van futuristische concepten van toekomstige iPhones? Sinds 1 februari gaat er een Youtube filmpje rond, waarin de maker laat zien hoe de iPhone 8 er theoretisch uit zou kunnen zien volgens de geruchten. Natuurlijk zijn er meerder concept schetsen, die op het internet circuleren. De maker van deze video neemt echter een paar van de meer spannende geruchten en verwerkt deze tot een gelikt toestel.

iPhone 8: Minimale randen

In de video wordt een telefoon getoond met minimale randen aan de voorkant. Het concept laat niet het “wikkel” scherm zien, waar ook veel geruchten over zijn geweest. In plaats daarvan zijn de randen aan de boven en onderkant bijna helemaal weggehaald  en neemt het display een groot gedeelte van het toestel in beslag.

Wel home knop, maar toch anders

Vaak wordt de homeknop in concept renders weggelaten om een meer futuristische look te creëren. Tegen de verwachtingen in heeft deze kunstenaar de smartphone wel een homeknop gegeven. Het schijnt echter niet de gebruikelijke iPhone home knop te zijn. Het lijkt erop alsof de knop samen met het gedeelte van het scherm eromheen werken als de Touch Bar van de nieuwe MacBook Pro. De Touch Bar is een gedeelte van het keyboard, welke zich aanpast aan de activiteiten van de gebruiker. Het geeft de gebruiker intuïtieve snelkoppelingen en besturingsknoppen voor apps wanneer deze nodig zijn. Bij de iPhone in de video lijken, net als bij de Touch Bar, app specifieke knoppen een toolbars naast de home knop te verschijnen. Hoewel deze feature natuurlijk erg gelikt is, is het helaas onwaarschijnlijk dat deze ook echt geïmplementeerd zal worden.

Bron: 9To5Mac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters