Is dat een iPhone 8 in de broekzak van Tim Cook?

Fans zijn ondertussen wanhopig geworden: wat is Apple van plan met de iPhone 8? Het gaat nu zelfs zo ver, dat ze de broekzakken van Tim Cook gaan analyseren. Is dit echt de iPhone 8?

iPhone 8: Tim Cook brengt het internet in rep en roer

We hebben ondertussen al tientallen artikelen geschreven over de iPhone 8. Apple gaat naar verluidt na drie jaar eindelijk een gloednieuw design introduceren. Het werd ook wel eens tijd! Dunne schermranden en een hoop nieuwe features moeten het een futuristische smartphone gaan maken.

Daardoor hangt er ook een flink prijskaartje aan. Alles wijst erop dat de iPhone 8 net zoals de Samsung Galaxy Note 8 rond de duizend euro gaat kosten. Dat wordt sparen! Maar hoe gaat het toestel eruit zien? De afgelopen maanden werd elke lek en gerucht aangegrepen. Of het nou om een bekende analist of een obscuur Chinees screenshot ging: fans namen alles zeer serieus.

Het was een rollercoaster, maar daardoor hebben we nu wel een goed beeld van de iPhone 8. Ja, de gelekte renders spraken elkaar geregeld tegen, maar door ze op een Sherlock Holmes-achtige wijze te combineren krijg je een mooi voorproefje op de nieuwste iPhone.

Tim Cook iPhone 8

Toch hebben we nog geen officiƫle beelden van het toestel gezien. Of toch wel? Diehard fans beweren namelijk dat de iPhone 8 op de bovenstaande foto te zien is. Zie je het? Dan hebben we het natuurlijk over de broekzak van Tim Cook. Het toestel is te lang om een iPhone 7 te zijn, en te dun voor de iPhone 7 Plus.

De kans dat Tim Cook met eenĀ random Android smartphone rondloopt is klein. Waarschijnlijk gaat het hier dus echt om de iPhone 8. Verder hebben we er niks aan, naast de conclusie dat het een rechthoekig toestel wordt. Duh! Misschien is het tijd dat Apple gewoon het toestel gaat onthullen, want nu gaat het geruchten-feest wel erg ver. Gelukkig denken we al te weten wanneer dat gaat gebeuren.

Bron: Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters