Gelekte foto’s geven voorproefje op design iPhone 8 en iPhone 7s

Apple komt eind dit jaar met de iPhone 8. Geruchten en gelekte informatie geven ons alvast een voorproefje op het design van het vernieuwende toestel.

iPhone 8: Apple introduceert een nieuw design

Eind dit jaar zal Apple naar verwachting de iPhone 8 introduceren. Sinds 2014 leek elke nieuwe iPhone sterk op de vorige, maar daar gaat dit jaar verandering in komen. Apple gaat met de iPhone 8 een geheel nieuw design introduceren.

Apple iPhone 8

De techgigant gaat naar verluidt Samsung en LG achterna met een randloos ontwerp. De geruchtenmolen kwam dit jaar vroeger dan normaal op gang. Daardoor hebben we al een vrij goed beeld van wat we kunnen verwachten.

Het toestel is volgens bronnen binnen de industrie al bijna klaar voor massaproductie. Leveranciers leggen dus de laatste hand aan de componenten van de iPhone 8. Een nieuwe leak toont de mal die gebruikt wordt om het metalen frame van het toestel te maken.

Apple iPhone 8

De gelekte foto’s suggereren dat de iPhone 8 ongeveer even groot is als de 4.7-inch iPhone. Dat is opmerkelijk, want het scherm van de nieuwe iPhone is een stuk groter. Dankzij de zeer dunne schermranden kan Apple de smartphone toch compact houden.

Apple iPhone 8

Samsung’s Galaxy S8 heeft aan weerskanten gebogen schermranden, in tegenstelling tot de iPhone 8. Wat de volgende iPhone wel heeft, zijn nog dunnere schermranden aan de onder- en bovenkant van het toestel.

Beperkte voorraad beschikbaar

De gelekte foto’s zijn gevonden op Weibo, een populair Chinees sociaal netwerk. Het bijgevoegde bericht lijkt erop te wijzen dat dit omhulsel alle tests heeft doorstaan en binnenkort naar Foxconn wordt gestuurd voor de productie.

iPhone 8

Bovendien beweert de anonieme bron dat Apple slechts een beperkte voorraad beschikbaar zal hebben in september. Dat komt overeen met eerdere geruchten. Na september zal de productie echter snel op gang komen. Naar verwachting zal Apple alleen al dit jaar 80 miljoen exemplaren produceren. Op de bovenstaande foto zie je ook de vermeende achterkant van de iPhone 7s en iPhone 7s Plus.

Althans, dat is het aantal OLED-panelen dat Samsung in 2017 aan Apple zal leveren. We gaan de komende maanden ontdekken wat Apple echt van plan is. Kan de techgigant de vloer aanvegen met Samsung, of loopt Apple opnieuw achter?

Bron: Weibo

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters