‘iPhone 8 komt met optionele accessoire voor draadloos opladen’

Apple’s nieuwe iPhone 8 serie lijkt te komen met een hele reeks aan nieuwe features. Waar veel speculatie over is, is de mogelijkheid draadloos op te laden. Volgens sommigen zou Apple de technologie niet binnen het tijdsframe kunnen implementeren voor de lancering. Via Ming-Chi Kuo komt nu echter het bericht dat de toestellen zeker draadloos opgeladen zullen kunnen worden.

Draadloos opladen is zeker volgens Kuo

Kuo, welke als analist werkt bij KGI Securities, is één van de tipsters die het vaak bij het rechte eind hebben. In zijn rapport stelt hij dat draadloos opladen definitief aan de lijst van features toegevoegd kan worden. Vorige maand doken andere rapporten op, welke stelden dat de telefoons tot  ruim 4,5 meter nog opgeladen zullen kunnen worden. De speciale oplader zal geproduceerd worden door het bedrijf Luxshare. Dit zou hetzelfde bedrijf zijn dat Apple voorziet van de spoelen voor het draadloos opladen van de Apple Watch. Over de prijs van de iPhone 8 oplader is nog geen informatie bekend.

Draadloos oplaad accessoire niet geleverd met telefoon

Hoewel draadloos opladen dus een feit lijkt te zijn voor de iPhone 8 toestellen, zal extra geïnvesteerd moeten worden om ervan gebruik te maken. Volgens een betrouwbare bron uit Japan zullen de telefoons namelijk niet geleverd worden met de accessoire om draadloos op te laden.

Niet meer inclusief Lightning naar 3.5mm kabel

Volgens Kuo zal de kabel, welke Lighting naar 3.5 mm transformeert, ook niet bij de telefoons geleverd worden. Vorig jaar werd deze nog wel geleverd bij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, nadat Apple de 3.5 mm audio poort had verwijderd van de toestellen.

Bron: MacOtakara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters