‘iPhone 8 komt met optionele accessoire voor draadloos opladen’

Apple’s nieuwe iPhone 8 serie lijkt te komen met een hele reeks aan nieuwe features. Waar veel speculatie over is, is de mogelijkheid draadloos op te laden. Volgens sommigen zou Apple de technologie niet binnen het tijdsframe kunnen implementeren voor de lancering. Via Ming-Chi Kuo komt nu echter het bericht dat de toestellen zeker draadloos opgeladen zullen kunnen worden.

Draadloos opladen is zeker volgens Kuo

Kuo, welke als analist werkt bij KGI Securities, is één van de tipsters die het vaak bij het rechte eind hebben. In zijn rapport stelt hij dat draadloos opladen definitief aan de lijst van features toegevoegd kan worden. Vorige maand doken andere rapporten op, welke stelden dat de telefoons tot  ruim 4,5 meter nog opgeladen zullen kunnen worden. De speciale oplader zal geproduceerd worden door het bedrijf Luxshare. Dit zou hetzelfde bedrijf zijn dat Apple voorziet van de spoelen voor het draadloos opladen van de Apple Watch. Over de prijs van de iPhone 8 oplader is nog geen informatie bekend.

Draadloos oplaad accessoire niet geleverd met telefoon

Hoewel draadloos opladen dus een feit lijkt te zijn voor de iPhone 8 toestellen, zal extra geïnvesteerd moeten worden om ervan gebruik te maken. Volgens een betrouwbare bron uit Japan zullen de telefoons namelijk niet geleverd worden met de accessoire om draadloos op te laden.

Niet meer inclusief Lightning naar 3.5mm kabel

Volgens Kuo zal de kabel, welke Lighting naar 3.5 mm transformeert, ook niet bij de telefoons geleverd worden. Vorig jaar werd deze nog wel geleverd bij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, nadat Apple de 3.5 mm audio poort had verwijderd van de toestellen.

Bron: MacOtakara

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters