Dit is één van de best uitziende iPhone 8 dummies tot nu toe

Hoewel het niet al te lang meer duurt voordat de iPhone 8 officieel wordt onthuld, blijven er nieuwe renders en dummy modellen van het toestel opduiken. Dit exemplaar is de beste tot nu toe!

iPhone 8 dummie van Marques Brownlee

Gewoon achterover zitten en eventjes wachten totdat het echte toestel er is zit er duidelijk niet in. Het lijkt er bijna op alsof iedereen nog snel het toestel in elkaar zet om achteraf het meest accurate model te hebben gehad. En dat vinden we helemaal niet erg. Youtube-ster Marques Brownlee maakt het wachten nog moeilijker met een nieuwe hands on video, waarin hij één van de meest gelikte iPhone 8 dummies tot nu toe laat zien.

In samenwerking met bekende tipster Sonny Dickson

Het toestel dat in Marques’ video wordt getoond is gemaakt in samenwerking met de bekende Apple tipster Sonny Dickson. Zoals andere dummies die we voorbij hebben zien komen, is het model gemaakt op basis van verschillende geruchten over de telefoon. Het moet wel gezegd worden dat het één van de best uitziende dummies is, die we tot nu toe zijn tegengekomen.

iPhone 8 dummy van Marques en Dickson

Inkeping aan de bovenkant voor sensoren

Een tijdje geleden werd de firmware code van Apple’s HomePod gelekt, waarin toevallig ook aanwijzingen waren over wat we van de iPhone 8 kunnen verwachten. Onder andere zou de gezichtsherkenningssoftware ook werken wanneer het toestel gewoon op tafel ligt. Ook werd een soort silhouet van het toestel gevonden, waarbij er aan de bovenkant een inkeping in het display zit. Dit silhouet is meegenomen bij het ontwerpen van de dummy en laat inderdaad zien dat het scherm aan de bovenkant in het midden niet helemaal doorloopt. Daar zijn de dummy verschillende sensoren geplaatst. Wat er op het display naast de inkeping gebeurt weet niemand. De ruimte zou mogelijk gebruikt worden om de status van de batterij of de tijd weer te geven.

iPhone 8 met glazen achterkant voor draadloos opladen

Een ander bericht dat de mannen hebben meegenomen bij het ontwerpen van de dummy is het feit dat de iPhone 8 draadloos opgeladen zou kunnen worden. Dit zou echter niet kunnen met een metalen behuizing, dus heeft de dummy aan de achterkant een glazen afwerking gekregen. Aan de achterkant zien we ook de dubbele camera met een flash component tussen de lenzen in.

iPhone 8 dummy

Verder is de dummy voorzien van een iOS 11 mockup op het display om het effect zo echt mogelijk te laten lijken en wordt hij vergeleken met vorige iPhone modellen en de Galaxy S8.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters