Nu ook irisscanner bij verwachte features iPhone 8

Bijna vanaf het moment dat de iPhone 7 en 7 plus gelanceerd werden begon het al:  geruchten over de opvolgers. De iPhone 7 modellen werden wat braaf gevonden. Hierdoor werd Apple ervan verdacht de interessante technische snufjes voor de iPhone 8 serie te hebben bewaard. Geregeld duiken nieuwe berichten op over mogelijke features van de nieuwe lijn. Onlangs werd een mogelijke irisscanner aan de lange lijst toegevoegd.

Lange lijst mogelijk features iPhone 8

De features waarover wordt gespeculeerd zijn ondere andere een grotere batterij en een verbeterde 3D touch technologie. Ook de optie om draadloos op te laden is een populair onderwerp. Volgens de laatste berichten zou de iPhone 8 serie ook uitgerust kunnen worden met een irisscanner.

Irisscanner soms handiger dan vingerafdrukscanner

Het bericht over de irisscanner komt via een rapport van DigiTimes. Hoewel het geen grensverleggende upgrade is, zou het wel een toegevoegde waarde kunnen hebben. Vaak werken vingerafdrukscanners namelijk niet wanneer de vingers vettig of nat zijn. Het scannen van de ogen zagen we al eerder bij toestellen zoals de Microsoft Lumia 950 en 950 XL. Ook de Samsung Galaxy Note 7 was ermee uitgerust.

Productie vervroegd, lancering niet

DigiTimes bericht ook dat Apple vroeger dan gebruikelijk begint met het maken van de toestellen. Het bedrijf zou zijn chip en materiaal leveranciers hebben gevraagd nu al te beginnen met prototypes. Ook worden de voorraden al voorbereid. Verwacht wordt dat de chips en onderdelen van de smartphones in de tweede helft van het eerste kwartaal zullen worden geleverd. Hoewel de productie eerder wordt gestart, zullen de telefoons waarschijnlijk toch zoals verwacht in september worden gelanceerd. Het is mogelijk dat Apple een grote vraag naar de iPhone 8 en 8+ verwacht. Door eerder met de productie te beginnen kan aan die vraag worden voldaan, zonder de kwaliteit daarvoor op te offeren.

Bron: TechnoBuffalo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters