Nu ook irisscanner bij verwachte features iPhone 8

Bijna vanaf het moment dat de iPhone 7 en 7 plus gelanceerd werden begon het al:  geruchten over de opvolgers. De iPhone 7 modellen werden wat braaf gevonden. Hierdoor werd Apple ervan verdacht de interessante technische snufjes voor de iPhone 8 serie te hebben bewaard. Geregeld duiken nieuwe berichten op over mogelijke features van de nieuwe lijn. Onlangs werd een mogelijke irisscanner aan de lange lijst toegevoegd.

Lange lijst mogelijk features iPhone 8

De features waarover wordt gespeculeerd zijn ondere andere een grotere batterij en een verbeterde 3D touch technologie. Ook de optie om draadloos op te laden is een populair onderwerp. Volgens de laatste berichten zou de iPhone 8 serie ook uitgerust kunnen worden met een irisscanner.

Irisscanner soms handiger dan vingerafdrukscanner

Het bericht over de irisscanner komt via een rapport van DigiTimes. Hoewel het geen grensverleggende upgrade is, zou het wel een toegevoegde waarde kunnen hebben. Vaak werken vingerafdrukscanners namelijk niet wanneer de vingers vettig of nat zijn. Het scannen van de ogen zagen we al eerder bij toestellen zoals de Microsoft Lumia 950 en 950 XL. Ook de Samsung Galaxy Note 7 was ermee uitgerust.

Productie vervroegd, lancering niet

DigiTimes bericht ook dat Apple vroeger dan gebruikelijk begint met het maken van de toestellen. Het bedrijf zou zijn chip en materiaal leveranciers hebben gevraagd nu al te beginnen met prototypes. Ook worden de voorraden al voorbereid. Verwacht wordt dat de chips en onderdelen van de smartphones in de tweede helft van het eerste kwartaal zullen worden geleverd. Hoewel de productie eerder wordt gestart, zullen de telefoons waarschijnlijk toch zoals verwacht in september worden gelanceerd. Het is mogelijk dat Apple een grote vraag naar de iPhone 8 en 8+ verwacht. Door eerder met de productie te beginnen kan aan die vraag worden voldaan, zonder de kwaliteit daarvoor op te offeren.

Bron: TechnoBuffalo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk: je kunt de Bixby-knop van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 nu uitzetten lees verder

HMD GLOBAL Nokia 9

Nokia 9 duikt op: premium vlaggenschip met gebogen schermranden lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters