Nu ook irisscanner bij verwachte features iPhone 8

Bijna vanaf het moment dat de iPhone 7 en 7 plus gelanceerd werden begon het al:  geruchten over de opvolgers. De iPhone 7 modellen werden wat braaf gevonden. Hierdoor werd Apple ervan verdacht de interessante technische snufjes voor de iPhone 8 serie te hebben bewaard. Geregeld duiken nieuwe berichten op over mogelijke features van de nieuwe lijn. Onlangs werd een mogelijke irisscanner aan de lange lijst toegevoegd.

Lange lijst mogelijk features iPhone 8

De features waarover wordt gespeculeerd zijn ondere andere een grotere batterij en een verbeterde 3D touch technologie. Ook de optie om draadloos op te laden is een populair onderwerp. Volgens de laatste berichten zou de iPhone 8 serie ook uitgerust kunnen worden met een irisscanner.

Irisscanner soms handiger dan vingerafdrukscanner

Het bericht over de irisscanner komt via een rapport van DigiTimes. Hoewel het geen grensverleggende upgrade is, zou het wel een toegevoegde waarde kunnen hebben. Vaak werken vingerafdrukscanners namelijk niet wanneer de vingers vettig of nat zijn. Het scannen van de ogen zagen we al eerder bij toestellen zoals de Microsoft Lumia 950 en 950 XL. Ook de Samsung Galaxy Note 7 was ermee uitgerust.

Productie vervroegd, lancering niet

DigiTimes bericht ook dat Apple vroeger dan gebruikelijk begint met het maken van de toestellen. Het bedrijf zou zijn chip en materiaal leveranciers hebben gevraagd nu al te beginnen met prototypes. Ook worden de voorraden al voorbereid. Verwacht wordt dat de chips en onderdelen van de smartphones in de tweede helft van het eerste kwartaal zullen worden geleverd. Hoewel de productie eerder wordt gestart, zullen de telefoons waarschijnlijk toch zoals verwacht in september worden gelanceerd. Het is mogelijk dat Apple een grote vraag naar de iPhone 8 en 8+ verwacht. Door eerder met de productie te beginnen kan aan die vraag worden voldaan, zonder de kwaliteit daarvoor op te offeren.

Bron: TechnoBuffalo

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters