‘Smart connector ook een feature van de iPhone 8’

Naarmate Apple de gebruikers langer de tijd geeft om over de iPhone 8 na te denken, hoe meer nieuwe geruchten er ontstaan. Het laatste gerucht komt via de Israëlische website The Verifier. Deze claimt dat Apple’s aankomende vlaggenschip vergezeld zal gaan van een smart connector, welke zou kunnen interacteren met een AR of VR headset.

The Verifier: Apple werkt ook aan groep FaceTime gesprekken

Eerder kwam The Verifier met het nieuws dat Apple bezig zou zijn met de mogelijkheid om met meer dan twee mensen een FaceTime gesprek te voeren in iOS 11. De site is nieuw in de wereld van gelekte informatie verspreiden. Het is dus onzeker of de informatie betrouwbaar is.

smart connectorApple smart connector

De smart connector zou vergelijkbaar zijn met de connector, welke de iPad Pro nu heeft. Apple heeft tot nu toe echter niet zoveel gedaan met de smart connector. Sinds de lancering vorig jaar maakt alleen Apple’s smart keyboard gebruik van de smart connector. In het rapport van The Verifier wordt vermeld dat de Iphone 8 de connector zou kunnen gebruiken om draadloos op te laden. Ook zouden AR en VR headsets opgeladen kunnen worden.

Vorig jaar berichten over iPhone 7 en smart connector

Vorig jaar waren er ook al geruchten over de smart connector. De slimme connector zou volgens die berichten al met de iPhone 7 komen. Uiteindelijk besloot Apple het idee echter toch niet door te zetten. Het zou heel goed mogelijk zijn dat het bedrijf nu besloten heeft de plannen met de iPhone 8 uit te voeren.

iPhone 8 krijgt grootste redesign

Volgens bijna alle berichten zal de iPhone 8 in de geschiedenis van de iPhone de grootste make over krijgen. Zo zou de behuizing nu van glas en roestvrij staal worden gemaakt. Ook zou het toestel uitgerust zijn met een randloos design inclusief OLED display, waarin de home knop verwerkt is.

Bron: Mashable

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters