Gelekte iPhone 8 mal suggereert dat toestel groter zal zijn dan iPhone 7

Op het moment zijn alle ogen in de smartphone wereld gericht op Apple en de aankomende iPhone 7s, iPhone 7s Plus en natuurlijk de iPhone 8. Waar de 7s en 7s Plus zullen voortbouwen op de al gelanceerde iPhone 7, wordt verwacht dat de iPhone 8 iets totaal nieuws wordt. Apple zou hiervoor alles uit de kast hebben getrokken. Naarmate de lanceringsdatum van de toestellen nadert zullen waarschijnlijk zoals gebruikelijk steeds meer renders en geruchten online verschijnen. Onlangs dook er een interessante foto op, waarop waarschijnlijk een iPhone 8 mal te zien is naast mallen van de iPhone 7s en 7s Plus.

iPhone 8 mal groter dan iPhone 7s

De foto is oorspronkelijk afkomstig van de Chinese social media site Weibo en werd via /Leaks verder verspreid. Links zou de mal van de 7s Plus te zien zijn met rechts de 7s, terwijl de iPhone 8 mal in het midden pronkt.Hoewel natuurlijk niet ontzettend veel informatie is af te leiden van het beeld, lijkt de iPhone 8 iets groter te zullen zijn dan de iPhone 7s. Volgens eerdere berichten zou het display van de iPhone 8 even groot zijn als dat van de iPhone 7 Plus, terwijl de grootte van het toestel zelf overeen zou komen met een iphone 7. Als we ervan uitgaan dat de mallen aan de onderkant op gelijke hoogte staan, zou deze informatie dus niet kloppen.

iPhone 8 mal

Verticale camera setup

Wat ook opvalt is dat de camera module van de iPhone 8 verticaal is georiënteerd. Dit komt wel overeen met eerder opgedoken schetsen van de afgelopen paar maanden. Deze plaatsing zou volgens velen te maken met een augmented reality functie.

Lancering

Voorlopig weet niemand wanneer we de iPhone 8 uiteindelijk kunnen verwachten. Hoewel er berichten zijn geweest waarin werd vermeld dat de lanceringsdatum vertraagd zou zijn, zijn er nu weer berichten welke dit tegenspreken. Wellicht zal het toestel gewoon zoals verwacht in september worden onthuld.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters