Gelekte iPhone 8 mal suggereert dat toestel groter zal zijn dan iPhone 7

Op het moment zijn alle ogen in de smartphone wereld gericht op Apple en de aankomende iPhone 7s, iPhone 7s Plus en natuurlijk de iPhone 8. Waar de 7s en 7s Plus zullen voortbouwen op de al gelanceerde iPhone 7, wordt verwacht dat de iPhone 8 iets totaal nieuws wordt. Apple zou hiervoor alles uit de kast hebben getrokken. Naarmate de lanceringsdatum van de toestellen nadert zullen waarschijnlijk zoals gebruikelijk steeds meer renders en geruchten online verschijnen. Onlangs dook er een interessante foto op, waarop waarschijnlijk een iPhone 8 mal te zien is naast mallen van de iPhone 7s en 7s Plus.

iPhone 8 mal groter dan iPhone 7s

De foto is oorspronkelijk afkomstig van de Chinese social media site Weibo en werd via /Leaks verder verspreid. Links zou de mal van de 7s Plus te zien zijn met rechts de 7s, terwijl de iPhone 8 mal in het midden pronkt.Hoewel natuurlijk niet ontzettend veel informatie is af te leiden van het beeld, lijkt de iPhone 8 iets groter te zullen zijn dan de iPhone 7s. Volgens eerdere berichten zou het display van de iPhone 8 even groot zijn als dat van de iPhone 7 Plus, terwijl de grootte van het toestel zelf overeen zou komen met een iphone 7. Als we ervan uitgaan dat de mallen aan de onderkant op gelijke hoogte staan, zou deze informatie dus niet kloppen.

iPhone 8 mal

Verticale camera setup

Wat ook opvalt is dat de camera module van de iPhone 8 verticaal is georiënteerd. Dit komt wel overeen met eerder opgedoken schetsen van de afgelopen paar maanden. Deze plaatsing zou volgens velen te maken met een augmented reality functie.

Lancering

Voorlopig weet niemand wanneer we de iPhone 8 uiteindelijk kunnen verwachten. Hoewel er berichten zijn geweest waarin werd vermeld dat de lanceringsdatum vertraagd zou zijn, zijn er nu weer berichten welke dit tegenspreken. Wellicht zal het toestel gewoon zoals verwacht in september worden onthuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters