Onthullingsdatum en maximale opslaggeheugen iPhone 7s, iPhone 7s Plus en iPhone 8 duiken op

Een Franse provider heeft de vermeende lanceringsdatum van de iPhone 7s, iPhone 7s Plus en iPhone 8 gelekt. Ook beweert een Chinese publicatie dat de iPhone 8 maar liefst 512GB aan opslaggeheugen krijgt.

‘iPhone 8 wordt op 12 september onthuld

De najaars-rollercoaster van aankondigingen is officieel losgebarsten. Samsung heeft de Galaxy Note 8 onthuld. Binnenkort gaat de IFA van start, waar LG de LG V30 gaat tonen. Ook Google staat in de startblokken.

Maar waar blijft de iPhone 8? Elk jaar onthult Apple zijn nieuwe high-end toestellen medio september. De echte fans nemen daar echter geen genoegen mee. Welke datum moeten ze omcirkelen op hun kalender?

Samsung Galaxy Note 8
De Samsung Galaxy Note 8

Daar zijn de meningen over verdeeld. Lange tijd werd de hoop gevestigd op 17 september, maar nu beweert een Franse website dat we niet zo lang hoeven te wachten. Volgens bronnen binnen providers zal Apple namelijk op 12 september de iPhone 7s, iPhone 7s Plus en iPhone 8 uit de doeken doen.

Oh ja, en laten we de derde serie van de Apple Watch niet vergeten. De derde generatie heeft naar verluidt een ingebouwde LTE radio. Maar terug naar de iPhone 8, want dat is het toestel waar we allemaal naar uitkijken.

Preorders beginnen op 15 september, als we de Franse website moeten geloven. Vervolgens worden alledrie de nieuwe iPhones op 22 september gelanceerd.

Het 4.7-inch model gaat de iPhone 7s heten, terwijl het 5.5-inch model op de markt wordt gebracht als de iPhone 7s Plus. De grotere iPhone blijft een vraagteken. We hebben het steeds over de iPhone 8, maar hoe gaan de iPhones van volgend jaar dan heten?

iPhone 8 dummy Iphone 8 meldingen
Een iPhone 8 dummy

512 GB aan opslaggeheugen?

iPhone X vanwege de tiende verjaardag van de originele iPhone, of toch iPhone Pro? We gaan het dus waarschijnlijk op 12 september ontdekken.

Volgens een Chinese publicatie heeft het standaardmodel van de iPhone 8 64GB aan intern opslaggeheugen. Vervolgens zijn er ook modellen met 256GB en maar liefst 512GB aan opslaggeheugen. Dat is meer dan wat de bekende analist Ming-Chi Kuo beweerde.

Toch zou het goed kunnen, want Apple bracht dit jaar ook een iPad uit met 512GB aan opslaggeheugen uit. Neem dit soort nieuwtjes voorlopig met een korrel zout. Over een paar weken weten we wat Apple echt van plan is!

Bron: Mac4EverGeekBar

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters