‘iPhone 8 wordt niet voorzien van een koptelefoonadapter’

Er zal volgens geruchten geen koptelefoonadapter bij de iPhone 8 zitten. Bij het vorige exemplaar van Apple, de iPhone 7, zat er wél een koptelefoonadapter bij. De 3,5 millimeter koptelefoonadapter kan los gekocht worden.

All About Phones Apple iPhone 7 reviewVolgens de website Macotakara zal er bij de iPhone 8 en 8 Plus geen koptelefoonadapter zitten. Apple verwijderde de geluidspoort bij de iPhone 7 en gaf toen nog wel een geluidsadapter bij de toestellen. Bij de iPhone 8 zal er wederom ook geen geluidspoort zitten. Dit keer moet je alleen wel de adapter los erbij kopen. De koptelefoonadapter wordt op dit moment al los verkocht. Bij Apple betaal je er 9 euro voor.

Bij de iPhone 7 is er de mogelijkheid om gebruik te maken van draadloze koptelefoons. Apple bracht de draadloze oordoppen, de AirPods, zelf uit. De AirPods zijn met Bluetooth gekoppeld aan de smartphone. Dit zal bij de iPhone 8 ook zo zijn.

Voordelen van een iPhone zonder geluidspoort

Uit experimenten bij het verwijderen van de geluidspoort kwamen er een aantal grote voordelen uit. Zoals dat er meer ruimte is voor een grotere batterij. En daarnaast werd het makkelijker om de iPhone waterdicht te maken.

Er zijn hier en daar al wat geruchten over de iPhone 8 naar buiten gekomen. Volgens geruchten krijgt hij een achterkant van glas. Hierdoor is het mogelijk dat je de smartphone draadloos kunt opladen. waardoor de smartphone gebruik zal maken van draadloze oplaadtechnologie.

De iPhone 8 wordt waarschijnlijk ergens in september aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Rinus -

  Apple is wel slim. Onder de noemer “we doen het voor jullie” zorgen ze ervoor dat ze er minder componenten in de iPhone hoeven te plaatsen en die dan weer apart aan jou te verkopen. Je moet natuurlijk wel iets voor het geluid hebben. Een leuk setje draadloze oordoppen voor een prijs waar je weer van achterover slaat.

  1. Loyd -

   Rinus je bent net een schaap die de kudde achteraan schreeuwt. De AirPods zijn juist een van de goedkoopste. Samsung bv vraagt namelijk rond de 240 voor die van hun.

 2. Hotemetoot -

  Airpods werken (niet alleen) met BlueTooth. Ook iets met een W1 chip. Als deze hier getest zouden zijn, was dat stuk wellicht iets accurater geweest 😉
  Maar we wachten geduldig af 😝

OnePlus 5

Gelekte mail onthult lanceerdatum OnePlus 5 lees verder

LG G6 LG G7

Geen compromis: eerste details LG G7 duiken op lees verder

Samsung Galaxy C10

Renders tonen Samsung’s eerste smartphone met dubbele camera lees verder

OnePlus 5

Korting op de OnePlus 5: OnePlus start referral systeem lees verder

LG V30

Dit is de LG V30: de terugkeer van de uitschuifbare smartphone lees verder

iPhone vergrendelscherm

Vijf iPhone trucs die je niet allemaal kent lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters