‘iPhone 8 wordt niet voorzien van een koptelefoonadapter’

Er zal volgens geruchten geen koptelefoonadapter bij de iPhone 8 zitten. Bij het vorige exemplaar van Apple, de iPhone 7, zat er wél een koptelefoonadapter bij. De 3,5 millimeter koptelefoonadapter kan los gekocht worden.

All About Phones Apple iPhone 7 reviewVolgens de website Macotakara zal er bij de iPhone 8 en 8 Plus geen koptelefoonadapter zitten. Apple verwijderde de geluidspoort bij de iPhone 7 en gaf toen nog wel een geluidsadapter bij de toestellen. Bij de iPhone 8 zal er wederom ook geen geluidspoort zitten. Dit keer moet je alleen wel de adapter los erbij kopen. De koptelefoonadapter wordt op dit moment al los verkocht. Bij Apple betaal je er 9 euro voor.

Bij de iPhone 7 is er de mogelijkheid om gebruik te maken van draadloze koptelefoons. Apple bracht de draadloze oordoppen, de AirPods, zelf uit. De AirPods zijn met Bluetooth gekoppeld aan de smartphone. Dit zal bij de iPhone 8 ook zo zijn.

Voordelen van een iPhone zonder geluidspoort

Uit experimenten bij het verwijderen van de geluidspoort kwamen er een aantal grote voordelen uit. Zoals dat er meer ruimte is voor een grotere batterij. En daarnaast werd het makkelijker om de iPhone waterdicht te maken.

Er zijn hier en daar al wat geruchten over de iPhone 8 naar buiten gekomen. Volgens geruchten krijgt hij een achterkant van glas. Hierdoor is het mogelijk dat je de smartphone draadloos kunt opladen. waardoor de smartphone gebruik zal maken van draadloze oplaadtechnologie.

De iPhone 8 wordt waarschijnlijk ergens in september aangekondigd.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters