‘Apple’s iPhone 8 gaat meer dan 1000 dollar kosten’

Dit jaar wordt de tiende verjaardag van de iPhone gevierd en volgens een bron is Apple veel van plan met het speciale model. De bron zou insider kennis hebben van de plannen van het bedrijf. Zo zou Apple behoorlijk wat geld spenderen aan upgrades. Hiermee zou de prijs van de iPhone 8 tot een nieuwe hoogte van boven de 1000 euro gedreven worden.

Nieuw Oled scherm en meer geheugen

iPhone 8 concept
Een iPhone 8 concept

Eén van de grootste kostenposten van de iPhone 8 is het nieuwe OLED display. Apple zou tweemaal zoveel geld investeren in het display als het bedrijf op het moment aan LCD schermen uitgeeft. Ook zou het verjaardagstoestel meer geheugen krijgen. Dit brengt eveneens extra kosten met zich mee. Om toch nog ergens te besparen zou voor de zijkanten van het toestel versterkt roestvrij staal worden gebruikt. Dit zou stevig genoeg zijn, maar minder duur zijn dan het aliminium dat wel bij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus gebruikt is.

Specificaties volgens Ming-Chi Kuo

Elk jaar zijn er weer talloze geruchten over de nieuwe iPhones en mogelijke specificaties. Tot nu toe heeft analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities het vaak bij het rechte eind gehad. Uiteraard heeft hij ook voor de 2017 iPhones voorspellingen paraat. Zou zouden dit jaar een 4.7 inch iPhone 7s, een 5.5 inch iPhone 7s Plus en een 5.8 inch iPhone 8 met OLED scherm het licht moeten zien. Bij de iPhone 8 zou Apple de vingerafdrukscanner vervangen door een gezichtsherkenningssysteem.

iPhone 8: Duurste iPhone ooit

Op het moment is de Jet Black versie van de iPhone 7 Plus het duurste model met een prijs van 905 euro.  Volgens de bron met inside kennis zou de nieuwe iPhone het record kunnen breken en boven de 1000 euro barrière uit kunnen komen.

Bron: FastCompany via Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Stijn -

    Duurste mode van de 7+ kost in Nederland gewoon 1150€. 1000$ in de vs zal naar die zegde 1150€ toegaan.
    Beetje dom dit. Doet me denken aan de 20th anniversary mac edition. Vreselijk duur en volgens Steve Jobs representeerde het alles wat er destijds mis was met Apple.

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Nieuw onderzoek: 98% namaak-opladers iPhone gevaarlijk lees verder

zweet

Vergeet vingerafdrukscanners en Face ID: zweet is de toekomst lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters