‘Apple’s iPhone 8 gaat meer dan 1000 dollar kosten’

Dit jaar wordt de tiende verjaardag van de iPhone gevierd en volgens een bron is Apple veel van plan met het speciale model. De bron zou insider kennis hebben van de plannen van het bedrijf. Zo zou Apple behoorlijk wat geld spenderen aan upgrades. Hiermee zou de prijs van de iPhone 8 tot een nieuwe hoogte van boven de 1000 euro gedreven worden.

Nieuw Oled scherm en meer geheugen

iPhone 8 concept
Een iPhone 8 concept

Eén van de grootste kostenposten van de iPhone 8 is het nieuwe OLED display. Apple zou tweemaal zoveel geld investeren in het display als het bedrijf op het moment aan LCD schermen uitgeeft. Ook zou het verjaardagstoestel meer geheugen krijgen. Dit brengt eveneens extra kosten met zich mee. Om toch nog ergens te besparen zou voor de zijkanten van het toestel versterkt roestvrij staal worden gebruikt. Dit zou stevig genoeg zijn, maar minder duur zijn dan het aliminium dat wel bij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus gebruikt is.

Specificaties volgens Ming-Chi Kuo

Elk jaar zijn er weer talloze geruchten over de nieuwe iPhones en mogelijke specificaties. Tot nu toe heeft analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities het vaak bij het rechte eind gehad. Uiteraard heeft hij ook voor de 2017 iPhones voorspellingen paraat. Zou zouden dit jaar een 4.7 inch iPhone 7s, een 5.5 inch iPhone 7s Plus en een 5.8 inch iPhone 8 met OLED scherm het licht moeten zien. Bij de iPhone 8 zou Apple de vingerafdrukscanner vervangen door een gezichtsherkenningssysteem.

iPhone 8: Duurste iPhone ooit

Op het moment is de Jet Black versie van de iPhone 7 Plus het duurste model met een prijs van 905 euro.  Volgens de bron met inside kennis zou de nieuwe iPhone het record kunnen breken en boven de 1000 euro barrière uit kunnen komen.

Bron: FastCompany via Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Stijn -

    Duurste mode van de 7+ kost in Nederland gewoon 1150€. 1000$ in de vs zal naar die zegde 1150€ toegaan.
    Beetje dom dit. Doet me denken aan de 20th anniversary mac edition. Vreselijk duur en volgens Steve Jobs representeerde het alles wat er destijds mis was met Apple.

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters