‘iPhone 8: Apple bereidt zich voor op grootste lancering ooit’

Uit onderzoek blijkt dat Apple veel eerder dan normaal begint met de productie van de iPhone 8. De techgigant bereidt zich voor op de grootste lancering ooit.

iPhone 8

iPhone 8 concept
Een iPhone 8 concept

2017 gaat een zeer belangrijk jaar voor Apple worden. Na een aantal tegenvallende jaren is de hype rondom de volgende iPhone ontzettend groot. Naar verluidt komt de techgigant eind dit jaar voor de tiende verjaardag van de iPhone met een geheel nieuw ontwerp. Naast de iPhone 7s en iPhone 7s Plus, komt het bedrijf namelijk ook met de totaal vernieuwde iPhone 8. Het vlaggenschip heeft een OLED-scherm dat de gehele voorkant bedekt. De vingerprintscanner zit onder het glas verwerkt. Daarnaast kan het toestel waarschijnlijk draadloos opgeladen worden. De iPhone 7s en iPhone 7s Plus hebben naar verwachting nog steeds hetzelfde ontwerp als vorig jaar.

Onderzoek

Voor veel consumenten zal de iPhone 8 dan ook eindelijk weer de moeite waard zijn om te upgraden. De iPhone 7 bracht namelijk niet de vernieuwingen met zich mee waar men op hoopte. Alles wijst er dan ook op dat het vlaggenschip als zoete broodjes over de toonbank zal gaan. Dat heeft Apple ook door, dat blijkt uit een onderzoek van BlueFin Research. Op basis van onderzoek binnen de leveranciersketen van Apple concludeert het onderzoeksbureau dat Apple dit jaar veel eerder dan normaal begint met de massaproductie van zijn volgende vlaggenschip.

Juni

Uit het onderzoek blijkt dat Apple al negen miljoen exemplaren in juni gaat produceren. Ter vergelijking: normaliter begint de techgigant pas in september met de eerste ladingen. In totaal zal het 48 miljoen iPhones produceren in juli. Het overgrote deel bestaat dus nog steeds uit de vorige generaties. Het is dus duidelijk dat Apple zich op tijd wil voorbereiden op een grotere vraag. Er wordt ook gespeculeerd over een eerdere lanceringsdatum, maar die kans is nihil. We gaan het in de loop van dit jaar allemaal ontdekken!

Bron: Barron’s via BGR

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Bart -

    Al jaren lang zijn deze geruchten gaande, maar Apple is nog altijd een van de laatsten met een OLED scherm, of Wireless Charging, wat door Nokia in 2012 al toegepast werd, sommige fabrikanten hebben dit zelfs al in Q3 van 2011 toegepast… Maar reken er maar op, als er een Appeltje op staat, dan is het nieuw, uniek en groots!

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters