‘iPhone 8: Apple bereidt zich voor op grootste lancering ooit’

Uit onderzoek blijkt dat Apple veel eerder dan normaal begint met de productie van de iPhone 8. De techgigant bereidt zich voor op de grootste lancering ooit.

iPhone 8

iPhone 8 concept
Een iPhone 8 concept

2017 gaat een zeer belangrijk jaar voor Apple worden. Na een aantal tegenvallende jaren is de hype rondom de volgende iPhone ontzettend groot. Naar verluidt komt de techgigant eind dit jaar voor de tiende verjaardag van de iPhone met een geheel nieuw ontwerp. Naast de iPhone 7s en iPhone 7s Plus, komt het bedrijf namelijk ook met de totaal vernieuwde iPhone 8. Het vlaggenschip heeft een OLED-scherm dat de gehele voorkant bedekt. De vingerprintscanner zit onder het glas verwerkt. Daarnaast kan het toestel waarschijnlijk draadloos opgeladen worden. De iPhone 7s en iPhone 7s Plus hebben naar verwachting nog steeds hetzelfde ontwerp als vorig jaar.

Onderzoek

Voor veel consumenten zal de iPhone 8 dan ook eindelijk weer de moeite waard zijn om te upgraden. De iPhone 7 bracht namelijk niet de vernieuwingen met zich mee waar men op hoopte. Alles wijst er dan ook op dat het vlaggenschip als zoete broodjes over de toonbank zal gaan. Dat heeft Apple ook door, dat blijkt uit een onderzoek van BlueFin Research. Op basis van onderzoek binnen de leveranciersketen van Apple concludeert het onderzoeksbureau dat Apple dit jaar veel eerder dan normaal begint met de massaproductie van zijn volgende vlaggenschip.

Juni

Uit het onderzoek blijkt dat Apple al negen miljoen exemplaren in juni gaat produceren. Ter vergelijking: normaliter begint de techgigant pas in september met de eerste ladingen. In totaal zal het 48 miljoen iPhones produceren in juli. Het overgrote deel bestaat dus nog steeds uit de vorige generaties. Het is dus duidelijk dat Apple zich op tijd wil voorbereiden op een grotere vraag. Er wordt ook gespeculeerd over een eerdere lanceringsdatum, maar die kans is nihil. We gaan het in de loop van dit jaar allemaal ontdekken!

Bron: Barron’s via BGR

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters