‘Deze iPhone 8-schetsen hebben een aantal interessante onthullingen’

Dat de iPhone 8 Apple’s grootste lancering ooit wordt, lijkt steeds duidelijker te worden. Er gaan allemaal spannende geruchten rond over de iPhone 8. Er zijn schetsen met specificaties gelekt die misschien wel een bevestiging van geruchten zijn.

iPhone 8

Over ongeveer vijf maanden lanceert Apple waarschijnlijk drie nieuwe toestellen. Vooral de iPhone 8 zou die dag in de schijnwerpers staan. Deze smartphone krijgt volgens geruchten een volledig hernieuwd ontwerp en bijzondere specificaties. Op Slashleaks zijn er een aantal schetsen met details van de iPhone 8 gelekt. De schetsen zijn een bevestiging van geruchten die rondgaan.

iPhone 8

Camera’s

Op de schets heeft de iPhone 8 een dubbele camera die verticaal staat. Dit is een van de geruchten waarover de afgelopen weken veel gesproken wordt. Op de schets staat dat de dubbele camera een 3D-camera is. Tussen de dubbele camera staat een True Tone-flitser, die omvat ook een omgevingslichtsensor. Dat is een sensor waarmee de helderheid op het display bepaald wordt. Aan de voorkant heeft het toestel een voorcamera die voor gezichtsherkenning gebruikt kan worden. Naast de camera staat een infraroodsensor.

iPhone 8

Onder de motorkap

Het moederbord in het toestel is kleiner dan bij andere iPhones. Elke kant van het moederbord bevat specifieke chips. Volgens geruchten wil Apple meer ruimte in de iPhone vrij maken voor de batterij. Op de schets zijn twee batterijen te zien. Eén batterij neemt bijna de hele linkerzijde in bezit. De andere batterij zit onder de sim-poort en neemt ook een klein gedeelte in beslag.

iPhone 8

In het toestel zitten verschillende chips, zoals de A11-processor, wifi-modules en flashgeheugen. Daarnaast is er ook een beeldsignaalprocessor en Power Managment Unit. Aan de onderkant zitten twee luidsprekers, met daartussen een lightning-poort. Er is ook een 3D touch-systeem te zien. Dit wordt waarschijnlijk de vervanger van de homebutton. Ben je benieuwd naar het verwachte uiterlijk van het toestel? Bekijk het in dit artikel.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters