‘Onthullingsdatum bekend: iPhone 8 wordt moeilijk verkrijgbaar’

Het lijkt erop dat het moeilijk gaat worden om de langverwachte iPhone 8 te bemachtigen, al helemaal in Nederland. Dat blijkt uit een analyse van Barclays.

Apple iPhone 8

iPhone 6sWe kijken allemaal uit naar de iPhone 8. Kan Apple na een aantal relatief saaie iPhones eindelijk weer indruk maken? Geruchten wijzen daar wel op. Naar verluidt krijgt de premium iPhone 8 een OLED scherm en zeer dunne schermranden. Daarmee gaat de techgigant Samsung achterna, die met de Galaxy S8 ook een futuristisch vlaggenschip gaat introduceren.

September

Klinkt goed, maar wanneer kun je ermee aan de slag? Volgens analisten van Barclays zal de iPhone 8 in september worden aangekondigd, naast de normale iPhone 7s en de iPhone 7s Plus. Die twee modellen worden directe opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, met waarschijnlijk voor het vierde jaar op rij een vergelijkbaar design. De iPhone 8 staat daar dus boven, zowel qua specificaties als qua prijs.

Moeilijk verkrijgbaar

De drie nieuwe iPhones zullen volgens dezelfde iPhones nog diezelfde maand uitkomen. Er is echter een essentieel verschil: Apple zal naar verwachting aanvankelijk slechts een kleine voorraad van de iPhone 8 klaar hebben. Daardoor zal het toestel naar verluidt pas eind dit jaar of begin volgend jaar echt overal verkrijgbaar zijn. Tot dan blijft het waarschijnlijk een hebbedingetje voor verzamelaars dat binnen enkele minuten uitverkocht zal zijn.

Compact formaat

De iPhone 8 heeft naar verwachting een 5.8-inch scherm. Toch is het toestel dankzij de dunne schermranden waarschijnlijk even compact als de 4.7-inch iPhone 7. Overigens was Apple onlangs nog verschillende prototypes aan het testen, dus er kan nog een hoop veranderd zijn. Sterker nog, eerder deze week dook het gerucht op dat de iPhone 8 op de originele iPhone gaat lijken. De naam staat ook nog niet vast. Misschien gaat het toch om de iPhone Pro, of iPhone X, om de tiende verjaardag van de iPhone te vieren. Op naar september!

Bron: MacRumors

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters