‘Onthullingsdatum bekend: iPhone 8 wordt moeilijk verkrijgbaar’

Het lijkt erop dat het moeilijk gaat worden om de langverwachte iPhone 8 te bemachtigen, al helemaal in Nederland. Dat blijkt uit een analyse van Barclays.

Apple iPhone 8

iPhone 6sWe kijken allemaal uit naar de iPhone 8. Kan Apple na een aantal relatief saaie iPhones eindelijk weer indruk maken? Geruchten wijzen daar wel op. Naar verluidt krijgt de premium iPhone 8 een OLED scherm en zeer dunne schermranden. Daarmee gaat de techgigant Samsung achterna, die met de Galaxy S8 ook een futuristisch vlaggenschip gaat introduceren.

September

Klinkt goed, maar wanneer kun je ermee aan de slag? Volgens analisten van Barclays zal de iPhone 8 in september worden aangekondigd, naast de normale iPhone 7s en de iPhone 7s Plus. Die twee modellen worden directe opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, met waarschijnlijk voor het vierde jaar op rij een vergelijkbaar design. De iPhone 8 staat daar dus boven, zowel qua specificaties als qua prijs.

Moeilijk verkrijgbaar

De drie nieuwe iPhones zullen volgens dezelfde iPhones nog diezelfde maand uitkomen. Er is echter een essentieel verschil: Apple zal naar verwachting aanvankelijk slechts een kleine voorraad van de iPhone 8 klaar hebben. Daardoor zal het toestel naar verluidt pas eind dit jaar of begin volgend jaar echt overal verkrijgbaar zijn. Tot dan blijft het waarschijnlijk een hebbedingetje voor verzamelaars dat binnen enkele minuten uitverkocht zal zijn.

Compact formaat

De iPhone 8 heeft naar verwachting een 5.8-inch scherm. Toch is het toestel dankzij de dunne schermranden waarschijnlijk even compact als de 4.7-inch iPhone 7. Overigens was Apple onlangs nog verschillende prototypes aan het testen, dus er kan nog een hoop veranderd zijn. Sterker nog, eerder deze week dook het gerucht op dat de iPhone 8 op de originele iPhone gaat lijken. De naam staat ook nog niet vast. Misschien gaat het toch om de iPhone Pro, of iPhone X, om de tiende verjaardag van de iPhone te vieren. Op naar september!

Bron: MacRumors

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters