‘iPhone 8 krijgt het uiterlijk van de allereerste iPhone’

Dit jaar bestaat de iPhone tien jaar. Volgens geruchten gaat Apple de iPhone 8 lanceren. Er gaan al verschillende soorten concepten van de nieuwe iPhone rond. Nu claimt een Zuid-Koreaanse website dat het uiterlijk van de iPhone 8 wat weg zal hebben van de eerste iPhone.

Het uiterlijk van de iPhone 8

iPhone 8 conceptDe Zuid-Koreaanse website ETNews meldt dat de iPhone 8 een eerbetoon aan de allereerste iPhone wordt. Analisten zouden met de Zuid-Koreaanse site hebben gesproken. Volgens hun krijgt het toestel een ‘waterdruppel design’, dat te vergelijken is met de allereerste iPhone met ronde randen. De iPhones die na de eerste iPhone werden uitgebracht kregen strakke randen. Apple zou de iPhone 8 dus toch wat meer op het oudere model laten lijken.

De telefoon zou dus een iets rondere vorm dan de huidige iPhones kunnen krijgen. De eerste iPhone is dikker dan de huidige iPhones, maar er wordt verwacht dat de iPhone 8 wel plat blijft.

Aantal verwachtingen

De allereerste iPhone had een aluminium achterkant. Volgens geruchten krijgt de iPhone 8 waarschijnlijk een glazen behuizing. Daarnaast zou de telefoon een Super Amoled-display krijgen. Ook zou Apple met 3D Touch-glas werken. Er wordt verwacht dat de thuisknop verdwijnt en dat daar virtuele knoppen voor in de plaats komen.

De iPhone zou mogelijk een 3D-camera krijgen. Hierdoor zou de camera foto’s met een scherptediepte kunnen schieten. Ook zou de scherptediepte achteraf aangepast kunnen worden. Met de camera zouden zelfs objecten op foto’s en video’s voor 180 gedraaid kunnen worden.

Aankondigingen dit jaar

De iPhone 8 wordt waarschijnlijk in september aangekondigd. Tot die tijd zullen wij nog even van de geruchten genieten. Gister heeft Apple een rode iPhone 7 en een nieuwe iPad onthuld. Wij zijn benieuwd wat Apple dit jaar nog meer zal introduceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Erik -

    Valt me altijd op dat het woord ‘maar’ veel minder wordt gebruikt door jullie wanneer het over een Iphone gaat. Wat bij andere telefoons onnodig is of waarvan de werking wordt betwist is het bij een Iphone vaak innovatie.

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters