‘iPhone 8 krijgt het uiterlijk van de allereerste iPhone’

Dit jaar bestaat de iPhone tien jaar. Volgens geruchten gaat Apple de iPhone 8 lanceren. Er gaan al verschillende soorten concepten van de nieuwe iPhone rond. Nu claimt een Zuid-Koreaanse website dat het uiterlijk van de iPhone 8 wat weg zal hebben van de eerste iPhone.

Het uiterlijk van de iPhone 8

iPhone 8 conceptDe Zuid-Koreaanse website ETNews meldt dat de iPhone 8 een eerbetoon aan de allereerste iPhone wordt. Analisten zouden met de Zuid-Koreaanse site hebben gesproken. Volgens hun krijgt het toestel een ‘waterdruppel design’, dat te vergelijken is met de allereerste iPhone met ronde randen. De iPhones die na de eerste iPhone werden uitgebracht kregen strakke randen. Apple zou de iPhone 8 dus toch wat meer op het oudere model laten lijken.

De telefoon zou dus een iets rondere vorm dan de huidige iPhones kunnen krijgen. De eerste iPhone is dikker dan de huidige iPhones, maar er wordt verwacht dat de iPhone 8 wel plat blijft.

Aantal verwachtingen

De allereerste iPhone had een aluminium achterkant. Volgens geruchten krijgt de iPhone 8 waarschijnlijk een glazen behuizing. Daarnaast zou de telefoon een Super Amoled-display krijgen. Ook zou Apple met 3D Touch-glas werken. Er wordt verwacht dat de thuisknop verdwijnt en dat daar virtuele knoppen voor in de plaats komen.

De iPhone zou mogelijk een 3D-camera krijgen. Hierdoor zou de camera foto’s met een scherptediepte kunnen schieten. Ook zou de scherptediepte achteraf aangepast kunnen worden. Met de camera zouden zelfs objecten op foto’s en video’s voor 180 gedraaid kunnen worden.

Aankondigingen dit jaar

De iPhone 8 wordt waarschijnlijk in september aangekondigd. Tot die tijd zullen wij nog even van de geruchten genieten. Gister heeft Apple een rode iPhone 7 en een nieuwe iPad onthuld. Wij zijn benieuwd wat Apple dit jaar nog meer zal introduceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Erik -

    Valt me altijd op dat het woord ‘maar’ veel minder wordt gebruikt door jullie wanneer het over een Iphone gaat. Wat bij andere telefoons onnodig is of waarvan de werking wordt betwist is het bij een Iphone vaak innovatie.

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Nieuw onderzoek: 98% namaak-opladers iPhone gevaarlijk lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters