‘Lancering iPhone 8 uitgesteld naar oktober of november’

Er komen de laatste tijd steeds meer geruchten over een mogelijke vertraging van de iPhone 8. Hoewel de meeste geruchten met een korreltje zout genomen kunnen worden, lijkt het er nu toch wel op dat de iPhone 8 uitgesteld zal worden.

Zelfst de bekende analist Ming-Chi Kuo lijkt ervan overtuigd te zijn dat de iPhone 8 later uitgebracht zal worden dan de originele planning.

iPhone 8 uitgesteld tot twee maanden later

We weten dat Kuo in het verleden vaak gelijk heeft gekregen met betrekking tot nieuws over nieuwe toestellen. Waar de meeste berichten over de vertraging vaag blijven, weet de analist er iets meer over te vertellen. Volgens Kuo zal het aankomende Apple vlaggenschip pas in oktober of zelfs november gelanceerd worden.

iPhone 8 uitgesteld

Vertraging door productie moeilijkheden

Kuo gaat verder met uitleggen dat de uitgestelde lancering te maken heeft met productie moeilijkheden van bepaalde componenten. Welke componenten dit precies zijn wordt niet vermeldt. Volgens andere berichten zouden de problemen te maken hebben met de nieuwe technologie bij het implementeren van de vingerafdrukscanner onder het display. De vingerafdrukscanner zou nog niet consistent genoeg werken. Sommige berichten geven ook aan dat Apple er uiteindelijk toch voor zou kunnen kiezen de vingerafdrukscanner voorlopig aan de achterkant te plaatsen en hiermee problemen te voorkomen.

onscreen vingerafdrukscanner

Andere berichten vermelden dat Apple ook bezig  zou zijn met 3D mogelijkheden bij de voorste camera’s. Aangezien dit ook een nieuwe technologie is voor de iPhone, kan ook dit mogelijk voor problemen zorgen.

iPhone 7S en 7S Plus niet uitgesteld

Volgens de planning zou de iPhone 8 samen met de iPhone 7S en 7S Plus in september onthuld worden. Kuo geeft als laatste nog aan dat de twee 7S toestellen nog gewoon volgens het schema gelanceerd zullen worden. Als Apple zich houdt aan de normale procedure, zouden de toestellen één of twee weken na de onthulling beschikbaar moeten zijn.

Bron: Mashable

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters