‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’

De bekende lekker Benjamin Geskin heeft onthuld wanneer we de iPhone 8 kunnen verwachten. Naast allerlei renders en mockups heeft hij nu namelijk ook de onthullingsdatum van de iPhone 8 gelekt.

iPhone 8 geruchtenmolen kwam vroeg op gang

De geruchtenmolen rondom de volgende iPhone kwam dit jaar ontzettend vroeg op gang. Dat zul je wel gemerkt hebben. Overal vliegen de renders, gelekte foto’s en mockups je om de oren. Ondertussen hebben we een redelijk goed beeld van hoe de iPhone 8 er uit gaat zien.

iPhone 8

Eindelijk gaat Apple een nieuw ontwerp introduceren. Sinds 2014 zag iedere iPhone er namelijk praktisch hetzelfde uit. Daar brengt de iPhone 8 verandering in, en hoe. Verwacht dunne schermranden, een verticale dubbele camera en een roestvrijstalen frame.

De tiende verjaardag van de iPhone wordt gevierd met een subtiel eerbetoon. De voorkant en achterkant van de iPhone 8 zijn namelijk van glas gemaakt, waardoor het toestel wat weg heeft van de originele iPhone.

Datum iPhone 8 keynote en lancering bekend gemaakt

Allemaal leuk en aardig, maar wanneer kunnen we de iPhone 8 verwachten? Op dit vlak spreken de geruchten elkaar tegen. Eerst werd beweerd dat het high-end toestel naar oktober of zelfs november is uitgesteld.

Vervolgens kregen we te horen dat alles geheel naar planning verloopt. Dat lijkt nu bevestigd te worden door Benjamin Geskin. De bekende lekker wist de afgelopen weken allerlei foto’s renders en informatie over de iPhone 8 te lekken. Dankzij hem weten we hoe het toestel er waarschijnlijk uit gaat zien.

Daar blijft het echter niet bij. In zijn nieuwste tweet beweert hij namelijk dat de iPhone 8 op 17 september tijdens een keynote zal worden onthuld. Vervolgens zal de iPhone 8 op 25 september te koop zijn. Volgens Geskin is die informatie naar AppleCare medewerkers gestuurd.

Er is op dit moment geen manier om die data te bevestigen. Wel kunnen we kijken naar de afgelopen jaren. De afgelopen vier iPhones werden allemaal tussen 9 en 12 september onthuld. De productieproblemen kunnen er inderdaad toe leiden dat de onthulling een aantal dagen is opgeschoven.

Er is echter een probleem: 17 september is een zondag. Apple heeft nog nooit een product op zondag onthuld, en dat zien we ook niet snel gebeuren. Aan de andere kant: voor alles is een eerste keer. Van een ding kun je wel uitgaan: in september gaan we kennis maken met de iPhone 8.

Bron: @VenyaGeskin1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Baron Tankhe -

    De voorkant en achterkant van de originele iphone waren niet van glas… De originele iphone had een aluminium achterkant met een zwarte rand aan de onderkant om de antennesignalen door te laten. Die waar jullie naar verwijzen is de iphone 4 nou niet bepaald een van de eerste iphones.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters