‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’

De bekende lekker Benjamin Geskin heeft onthuld wanneer we de iPhone 8 kunnen verwachten. Naast allerlei renders en mockups heeft hij nu namelijk ook de onthullingsdatum van de iPhone 8 gelekt.

iPhone 8 geruchtenmolen kwam vroeg op gang

De geruchtenmolen rondom de volgende iPhone kwam dit jaar ontzettend vroeg op gang. Dat zul je wel gemerkt hebben. Overal vliegen de renders, gelekte foto’s en mockups je om de oren. Ondertussen hebben we een redelijk goed beeld van hoe de iPhone 8 er uit gaat zien.

iPhone 8

Eindelijk gaat Apple een nieuw ontwerp introduceren. Sinds 2014 zag iedere iPhone er namelijk praktisch hetzelfde uit. Daar brengt de iPhone 8 verandering in, en hoe. Verwacht dunne schermranden, een verticale dubbele camera en een roestvrijstalen frame.

De tiende verjaardag van de iPhone wordt gevierd met een subtiel eerbetoon. De voorkant en achterkant van de iPhone 8 zijn namelijk van glas gemaakt, waardoor het toestel wat weg heeft van de originele iPhone.

Datum iPhone 8 keynote en lancering bekend gemaakt

Allemaal leuk en aardig, maar wanneer kunnen we de iPhone 8 verwachten? Op dit vlak spreken de geruchten elkaar tegen. Eerst werd beweerd dat het high-end toestel naar oktober of zelfs november is uitgesteld.

Vervolgens kregen we te horen dat alles geheel naar planning verloopt. Dat lijkt nu bevestigd te worden door Benjamin Geskin. De bekende lekker wist de afgelopen weken allerlei foto’s renders en informatie over de iPhone 8 te lekken. Dankzij hem weten we hoe het toestel er waarschijnlijk uit gaat zien.

Daar blijft het echter niet bij. In zijn nieuwste tweet beweert hij namelijk dat de iPhone 8 op 17 september tijdens een keynote zal worden onthuld. Vervolgens zal de iPhone 8 op 25 september te koop zijn. Volgens Geskin is die informatie naar AppleCare medewerkers gestuurd.

Er is op dit moment geen manier om die data te bevestigen. Wel kunnen we kijken naar de afgelopen jaren. De afgelopen vier iPhones werden allemaal tussen 9 en 12 september onthuld. De productieproblemen kunnen er inderdaad toe leiden dat de onthulling een aantal dagen is opgeschoven.

Er is echter een probleem: 17 september is een zondag. Apple heeft nog nooit een product op zondag onthuld, en dat zien we ook niet snel gebeuren. Aan de andere kant: voor alles is een eerste keer. Van een ding kun je wel uitgaan: in september gaan we kennis maken met de iPhone 8.

Bron: @VenyaGeskin1

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters