‘iPhone 8 wordt volgende maand op het WWDC aangekondigd’

We hebben veel geruchten over de iPhone 8 gehoord. Iedereen verwacht dat de smartphone ergens in september aangekondigd wordt. Toch denkt een JPMorgan-analist dat de iPhone 8 volgende maand op het WWDC al verschijnt.

Aankondiging iPhone 8

Dit schrijft 9to5Mac. De analist baseert zijn uitspraak op basis van financiële voorspellingen. De analist denkt dat de iPhone 8 in juni verschijnt, maar pas in de herfst verkocht gaat worden. Apple zou dit kunnen doen om de klanten langer op te warmen voor de telefoon.

iPhone 8

Daarnaast wordt er gezegd dat investeerders een zwakke verkoop in de zomer kunnen verwachten. Vaak wachten consumenten tot na de zomer voor ze een nieuwe smartphone kopen.

WWDC

Er zijn al jaren geen Apple-toestellen tijdens het WWDC aangekondigd. In 2010 verscheen de iPhone 4 op het evenement. Sindsdien zijn de meeste iPhones in september en oktober onthuld. De iPhone SE werd vorig jaar in maart onthuld. Het zou dus erg verassend zijn als de nieuwe Apple-toestellen op het WWDC verschijnen.

Geruchten

Er wordt verwacht dat er dit jaar drie nieuwe iPhones verschijnen. Twee daarvan zijn een update van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Deze toestellen gaan waarschijnlijk iPhone 7s en iPhone 7s Plus heten. Volgens bronnen worden alle nieuwe iPhones in september aangekondigd. Analist Ming-Chi Kuo denkt dat de lancering van de iPhone 8 uitgesteld wordt. Deze analist blijkt het achteraf vaak juist te hebben.

Volgens de meeste geruchten wordt de iPhone 7-serie wel op schema gelanceerd. Als Apple zich aan deze procedure houdt, worden de toestellen vlak na de onthulling beschikbaar. Voor het geval je niet weet wat je van de iPhone 8 kan verwachten. Bekijk hier een iPhone 8-schets van een onbekende bron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters