iPhone 9 komt met Face ID, maar is steviger en goedkoper dan iPhone X

De iPhone X is nog niet zo al te lang op de markt en het is alweer druk met allerlei berichten over de iPhones van volgend jaar. Apple zou volgens de geruchten in 2018 komen met drie toestellen, welke allemaal de befaamde inham zouden krijgen met Face ID. Twee zouden echter opvolgers zijn van de iPhone X terwijl de derde mogelijk de iPhone 9 wordt en zou komen met een lager prijskaartje.

LCD behuizing met aluminium achterkant

Dit lagere prijskaartje zou mogelijk zijn doordat het toestel niet wordt uitgerust met een OLED display, waar Samsung dit jaar de hoofdprijs voor vroeg, maar met een good old LCD paneel. Ook zou de iPhone 9 niet komen met glas aan de achterkant, maar weer teruggaan naar een behuizing van een aluminium.

iPhone X krijgt goedkopere iPhone 9 versie

Steviger maar zonder draadloos opladen

Dit komt met voor- en nadelen. Zoals we weten kunnen toestellen niet goed draadloos worden opgeladen met een aluminium achterkant. Dit zal dan ook waarschijnlijk niet mogelijk zijn bij de aankomende iPhone 9. Aan de andere kant zijn er al wel wat gevallen bekend van iPhone X toestellen die te maken kregen met wat te ruige omstandigheden en eindigden met niet alleen een gebarsten display, maar ook een achterkant aan gruzelementen. Met een metalen behuizing zou de goedkopere iPhone van volgend jaar wellicht wat beter tegen een stootje kunnen.

iPhone 9 met echt schappelijke prijs

We zeggen nu wel telkens de goedkopere iPhone, maar goedkoop is natuurlijk relatief. De prijs van de iPhone 9 zou echter behoorlijk schappelijk zijn. Het toestel zou namelijk rond de 550 euro gaan kosten. Dat is niet slecht voor een iPhone inclusief Face ID. Hoewel Face ID misschien toch niet altijd even fijn zijn, aangezien je toestel blijkbaar niet de enige is die de scans van je gezicht te zien krijgt.

Via: PhoneArena

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters