iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video

Terwijl Samsung fans naarstig wachten op de lancering van de aankomende Galaxy Note 9, zijn Apple fans juist bezig met de nieuwe iPhone X Plus en de goedkopere iPhone 9, welke zou komen met een LCD-display. Inmiddels is er al behoorlijk wat gelekt over de nieuwe smartphones en in een video doken onlangs zelfs dummy toestellen op van de iPhone 9 en X Plus.

iPhone X Plus even groot als iPhone 7 Plus

De dummies werden bemachtigd door 9to9mac en in een video vergelijken ze dingen met huidige modellen, waaronder de iPhone X van vorig jaar en de iPhone 7 Plus. In de video is te zien hoe de  iPhone X Plus nagenoeg even groot lijkt te zijn als de iPhone 7 Plus. De iPhone X zou echter wel met een groter display komen van 6,5 inch, waar de 7 Plus “maar” een 5,5 inch display heeft. Dit is mogelijk omdat de randen rondom het X Plus toestel een stuk smaller zijn.

iPhone X Plus dummy

Alvast cases

De iPhone 9 is weer wat kleiner en zou komen met een 6,1 inch display, als we de geruchten mogen geloven. Zoals gezegd zou het toestel uitgerust worden met een LCD-scherm, waardoor hij ook meteen goedkoper verkocht kan worden dan zijn iPhone X broertjes. In de video zijn meteen ook een paar cases te zien voor de aankomende toestellen. Dat zou betekenen dat in ieder geval één casemaker al wat meer weet over de smartphones om alvast voorbereid te zijn op de officiële lancering.

iPhone X een flop of niet?

In de tussentijd is Apple’s huidige iPhone X een van de meest besproken smartphones van de afgelopen paar jaren. Volgens sommigen zou het een flop zijn, terwijl anderen de telefoon de hemel in prijzen. In deze video bekijken we het toestel nog eens uitgebreid en proberen we tot een conclusie te komen met betrekking tot het flop-gehalte.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters