iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video

Terwijl Samsung fans naarstig wachten op de lancering van de aankomende Galaxy Note 9, zijn Apple fans juist bezig met de nieuwe iPhone X Plus en de goedkopere iPhone 9, welke zou komen met een LCD-display. Inmiddels is er al behoorlijk wat gelekt over de nieuwe smartphones en in een video doken onlangs zelfs dummy toestellen op van de iPhone 9 en X Plus.

iPhone X Plus even groot als iPhone 7 Plus

De dummies werden bemachtigd door 9to9mac en in een video vergelijken ze dingen met huidige modellen, waaronder de iPhone X van vorig jaar en de iPhone 7 Plus. In de video is te zien hoe de  iPhone X Plus nagenoeg even groot lijkt te zijn als de iPhone 7 Plus. De iPhone X zou echter wel met een groter display komen van 6,5 inch, waar de 7 Plus “maar” een 5,5 inch display heeft. Dit is mogelijk omdat de randen rondom het X Plus toestel een stuk smaller zijn.

iPhone X Plus dummy

Alvast cases

De iPhone 9 is weer wat kleiner en zou komen met een 6,1 inch display, als we de geruchten mogen geloven. Zoals gezegd zou het toestel uitgerust worden met een LCD-scherm, waardoor hij ook meteen goedkoper verkocht kan worden dan zijn iPhone X broertjes. In de video zijn meteen ook een paar cases te zien voor de aankomende toestellen. Dat zou betekenen dat in ieder geval één casemaker al wat meer weet over de smartphones om alvast voorbereid te zijn op de officiële lancering.

iPhone X een flop of niet?

In de tussentijd is Apple’s huidige iPhone X een van de meest besproken smartphones van de afgelopen paar jaren. Volgens sommigen zou het een flop zijn, terwijl anderen de telefoon de hemel in prijzen. In deze video bekijken we het toestel nog eens uitgebreid en proberen we tot een conclusie te komen met betrekking tot het flop-gehalte.

Via: PhoneArena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters