Nevermind de iPhone 8, nieuwe details gelekt over de iPhone 9

De iPhone 8 is nog niet eens officieel onthuld, en de geruchtenmolen over de iPhones van volgend jaar is alweer volop op gang. Uit Korea zou namelijk informatie zijn gelekt over de displays van de aankomende iPhone 9 en iPhone 9 Plus. Apple zou met name voor de iPhone 9 Plus grootse plannen hebben.

Apple stapt al in 2018 over op OLED display voor alle toestellen

Aangezien Samsung op het moment nog de grootste leverancier is van OLED displays, is het niet verrassend dat de informatie afkomstig is uit Korea. Volgens eerdere berichten zou Apple pas in 2019 overstappen naar OLED displays voor alle toestellen, maar meer recente berichten gaven aan dat het plan al volgend jaar uitgevoerd zal worden.

iPhone 9 concept
iPhone 9 concept

Bron geeft informatie over grootte displays

Een Koreaanse bron uit de smartphone industrie zou informatie bemachtigd hebben over de grootte van de OLED schermen van volgend jaar. De bron geeft aan dat Apple met twee toestellen zal komen en dat één een 5.85 inch OLED scherm zal krijgen en de andere een 6.46 inch paneel.

iPhone 9 Plus even groot als iPhone 7 Plus

Van de aankomende iPhone 8 wordt verwacht dat hij net als het eerste toestel een 5.85 inch display zal krijgen. Het toestel met het grotere scherm zou de iPhone 9 Plus moeten zijn. Hoewel de grootte van het scherm je meteen doet denken dat het een onhandelbaar grote telefoon zal worden, wordt verwacht dat het toestel zelf even groot zal zijn als de iPhone 7 Plus. Dit zou mogelijk zijn door een ontwerp met nog smallere randen, waardoor we het niet per se hoeven te hebben over een uit de kluiten gewassen smartphone.

iPhone 9/ iPhone 9 Plus concept
iPhone 9 concept

Apple begint eerder dan gebruikelijk met productie iPhone 9

Verder geeft de bron ook aan dat Apple eerder dan gebruikelijk zal beginnen met de productie van de iPhone 9 toestellen samen met Samsung en andere leveranciers. Cupertino zou zelfs 170 miljoen OLED panelen gaan bestellen voor de 2018 handsets. In andere berichten hoorden we dat ook Samsung eerder dan normaal het geval is zal beginnen met de productie van de Samsung Galaxy S9. Dit zou te maken hebben met de komst van de iPhone 8. Wellicht dat Apple hierdoor ook weer eerder begint met het maken van de iPhone 9.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters