‘Eerste details iPhone 9 en iPhone 10 opgedoken’

De eerste details rondom de iPhone 9 en iPhone 10 zijn opgedoken. Een Koreaanse publicatie heeft namelijk insiders information over de plannen van Apple bemachtigd.

Geruchtenmolen iPhone 8 komt vroeg op gang

Dit jaar weten alle geruchten rondom de volgende iPhone ons te verrassen. De geruchtenmolen kwam namelijk ontzettend vroeg op gang. Normaal weten we pas vlak voor de lancering hoe de volgende iPhone eruit gaat zien.

iPhone 9 iPhone 10

We hebben de iPhone 8 al meerdere keren voorbij zien komen. Eerst ging het om betrouwbare en minder betrouwbare renders. Daarna kwamen er mallen uit de fabriek voorbij en vervolgens doken er accurate dummy’s op. Oftewel: we hebben een redelijk goed beeld van wat Apple van plan is met zijn high-end toestel.

Sterker nog, we kunnen nog verder gaan kijken. Er is informatie rondom Apple’s iPhone voor 2018 gelekt. En nee, dan hebben we het niet over een uitgestelde iPhone 8. In plaats daarvan beweert een Koreaanse publicatie  te weten hoe groot de schermen van de iPhone 9 gaan worden.

iPhone 9 en iPhone 10

Dan hebben we het over de Korea Herald. De Koreaanse publicatie heeft het vaak bij het rechte eind als het om Koreaanse bedrijven gaat. Apple is natuurlijk Amerikaans, maar het gerucht begint bij Samsung.  De Korea Herald beweert namelijk insider informatie te hebben over de nieuwe deal tussen Apple en de Koreaanse smartphonefabrikant.

We weten al dat Samsung OLED-schermen voor de komende iPhones gaat leveren. Volgens het nieuwsbericht staan de schermgroottes van de iPhone 9 ook al helemaal vast. Het gaat naar verluidt om een 5.28-inch en een 6.46-inch OLED-scherm.

iPhone 8
De iPhone 8

Dat zijn zeer grote sprongen. Ter vergelijking: de iPhone 7 heeft een 4.7-inch scherm en de iPhone 7 Plus heeft een 5.5-inch scherm. Dunnere schermranden zorgen er echter voor dat er een groter scherm in hetzelfde compacte formaatje past. De iPhone 8 heeft daarom waarschijnlijk een 5.8-inch scherm.

De iPhone 9 krijgt dus een flink scherm. Wil je nog verder in de toekomst kijken? Volgens dezelfde betrouwbare bronnen zal in 2019 elk iPhone-model overgestapt zijn op OLED. Dan hebben we het dus over de iPhone 10 en iPhone 10 Plus.

Ondertussen hebben Samsung en Apple de deal verdubbeld naar 180 miljoen schermen, en werkt Samsung naar verluidt aan een geheim OLED-lab in Taiwan. Op naar de toekomst!

Bron: The Investor

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters