‘Apple verwisselt Space Gray voor Deep Blue voor de iPhone 7’

Geniet nog maar even van je Space Gray iPhone, want Apple gaat stoppen met het aanbieden van die kleur. De nieuwe kleur Deep Blue komt daar voor in de plaats.

Apple iPhone 7

Apple’s iPhone’s zijn naast degelijke smartphones voor veel consumenten ook echt een sieraad, iets wat Apple maar al te graag benadrukt. Het ontwerp en de kleuren van de smartphones van het bedrijf zijn dan ook zeer belangrijk. Juist daarom is het zo opvallend dat Apple al een tijdje zijn iPhone’s aanbied in zowel Silver als Space Gray, terwijl beide kleuren niet eens heel erg verschillen. Het zijn verschillende tinten grijs, maar daar stopt het dan ook qua verschillen.iPhone 7

Deep Blue

Gelukkig gaat daar waarschijnlijk met de lancering van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus verandering in komen, want volgens een betrouwbare Chinese bron binnen de industrie gaat Apple stoppen met het aanbieden van de Space Gray optie voor de volgende generatie iPhone’s. Het bedrijf zou de consument meer verschillende kleuren willen aanbieden, wat gaat resulteren in een Deep Blue optie. Dan heb je dus de keuze tussen, Gold, Rose Gold, Silver en Deep Blue. De toevoeging van donkerblauw diversifieert de opties die je als consument hebt.

Teleurstelling

Veel fans reageren teleurgesteld op sociale media, omdat ze een mat zwarte iPhone willen. Smartphones als de Huawei Nexus 6P en de Samsung Galaxy S7 laten zien hoe strak een zwarte smartphone kan zijn, maar de kans op een zwarte iPhone 7 is zeer klein. Het lijkt erop dat de glanzend zwarte iPhone 4s voorlopig het laatste zwarte model van Apple zal zijn. De anonieme bron werkt in een Chinees bedrijf dat helpt met het produceren van de nieuwe iPhone’s, dus de kans is groot dat je binnenkort een donkerblauwe iPhone kunt kopen. We gaan het binnen enkele maanden horen, tijdens de onthulling van de nieuwe iPhone’s.

Bron: Apple Insider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Axel -

    Dat is echt spijtig dat de space grey stopt maar ik vraag me af of de voorkant van dat blauw zwart zal zijn ik hoop het want ik vind een witte voorkant niet zo mooi

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters