‘Apple verwisselt Space Gray voor Deep Blue voor de iPhone 7’

Geniet nog maar even van je Space Gray iPhone, want Apple gaat stoppen met het aanbieden van die kleur. De nieuwe kleur Deep Blue komt daar voor in de plaats.

Apple iPhone 7

Apple’s iPhone’s zijn naast degelijke smartphones voor veel consumenten ook echt een sieraad, iets wat Apple maar al te graag benadrukt. Het ontwerp en de kleuren van de smartphones van het bedrijf zijn dan ook zeer belangrijk. Juist daarom is het zo opvallend dat Apple al een tijdje zijn iPhone’s aanbied in zowel Silver als Space Gray, terwijl beide kleuren niet eens heel erg verschillen. Het zijn verschillende tinten grijs, maar daar stopt het dan ook qua verschillen.iPhone 7

Deep Blue

Gelukkig gaat daar waarschijnlijk met de lancering van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus verandering in komen, want volgens een betrouwbare Chinese bron binnen de industrie gaat Apple stoppen met het aanbieden van de Space Gray optie voor de volgende generatie iPhone’s. Het bedrijf zou de consument meer verschillende kleuren willen aanbieden, wat gaat resulteren in een Deep Blue optie. Dan heb je dus de keuze tussen, Gold, Rose Gold, Silver en Deep Blue. De toevoeging van donkerblauw diversifieert de opties die je als consument hebt.

Teleurstelling

Veel fans reageren teleurgesteld op sociale media, omdat ze een mat zwarte iPhone willen. Smartphones als de Huawei Nexus 6P en de Samsung Galaxy S7 laten zien hoe strak een zwarte smartphone kan zijn, maar de kans op een zwarte iPhone 7 is zeer klein. Het lijkt erop dat de glanzend zwarte iPhone 4s voorlopig het laatste zwarte model van Apple zal zijn. De anonieme bron werkt in een Chinees bedrijf dat helpt met het produceren van de nieuwe iPhone’s, dus de kans is groot dat je binnenkort een donkerblauwe iPhone kunt kopen. We gaan het binnen enkele maanden horen, tijdens de onthulling van de nieuwe iPhone’s.

Bron: Apple Insider

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters