iPhone erg goed voor omzet T-Mobile

Zoals velen bekend verkoopt Apple haar iPhone in nederland exclusief met T-Mobile. Deze deal was erg goed voor de provider, zo blijkt nu.

De eerste iPhone is in Nederland nooit officieel verkrijgbaar geweest, waardoor consumenten alleen maar meer stonden te trappelen om de iPhone 3G te proberen. Deze is in Nederland exclusief met T-Mobile verkrijgbaar en dat is, zo blijkt nu, erg goed voor het bedrijf. Volgens nieuwe financieele heeft de provider er namelijk 76.000 klanten bij, iets dat voornamelijk aan de iPhone te danken is. T-Mobile wil niet precies zeggen hoeveel iPhones er verkocht zijn, maar dat dit er relatief veel zijn is wel bekend. Alleen al in de eerste drie weken gingen er volgens verschillende geruchten 35.000 smartphones van Apple over de toonbank.

Ondanks de grote aantallen nieuwe klaten, heeft T-Mobile er ook heel wat negatieve publiciteit bij dankzij de iPhone. De grote ontvangstproblemen met het toestel worden namelijk ook ten dele aan T-Mobile toegeschreven. Of dit terecht is, is niet helemaal duidelijk, maar er zijn in ieder geval veel mensen die er wel zo over denken. In combinatie met de netwerkproblemen van T-Mobile die veroorzaakt zijn door de samenvoeging met Orange, maakt dit het imago van T-Mobile als gsm netwerk niet echt beter. Of de telecomgigant ook in de toekomst nog zo veel klanten zal trekken is dus maar de vraag.

iphone_tmobile 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters