iPhone firmware 2.2 binnen een paar dagen?

De geruchten doen al even de ronde, maar een mogelijke datum voor de release was er nog niet. Nu zijn er tekens die er op wijzen dat Apple binnen een paar dagen haar iPhone firmware versie 2.2 zal vrijgeven.

Apple heeft onlangs een aantal wijzigingen in de iTunes server aangebracht, zo meld de Duitse site iPhone-Ticker. Dit zou er op wijzen dat de nieuwe firmware versie voor de iPhone, versie 2.2, binnenkort gelanceerd zal worden. De belangrijkste update in deze firmware zou moeten worden dat je podcasts kan downloaden via de app store. Helaas zit hier wel een limiet aan van 10MB, tenzij je Wifi gebruikt. Erg zinvol zal deze toevoeging dus ook niet zijn, tenzij iedereen opeens zijn podcast’s in stukjes van 10MB gaat knippen. Een aantal screenshots van deze nieuwe firmware zijn onder aan dit bericht te vinden.

De Duitse site iPhone-Ticker melde ten eerste dat Apple de directe download links had veranderd. Eerst begonnen deze nog met “http://phobos.apple.com/”, dat zou nu veranderd zijn in “http://itunes.apple.com/”. Dit zou misschien te maken hebben met de Podcasts die te downloaden zouden zijn in de nieuwe firmware. Een ander teken dat op een snelle release van firmware versie 2.2 zou duiden, is dat veel iPhone gebruikers afgelopen zaterdag problemen hadden met het gebruik van de iTunes store. Of deze tekens er ook echt op wijzen dat de nieuwe iPhone firmware er zeer binnenkort aan zit te komen, is nog even afwachten.

iPhone screenshots 2.2 

Bron: iPhone club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters