iPhone firmware 2.2 binnen een paar dagen?

De geruchten doen al even de ronde, maar een mogelijke datum voor de release was er nog niet. Nu zijn er tekens die er op wijzen dat Apple binnen een paar dagen haar iPhone firmware versie 2.2 zal vrijgeven.

Apple heeft onlangs een aantal wijzigingen in de iTunes server aangebracht, zo meld de Duitse site iPhone-Ticker. Dit zou er op wijzen dat de nieuwe firmware versie voor de iPhone, versie 2.2, binnenkort gelanceerd zal worden. De belangrijkste update in deze firmware zou moeten worden dat je podcasts kan downloaden via de app store. Helaas zit hier wel een limiet aan van 10MB, tenzij je Wifi gebruikt. Erg zinvol zal deze toevoeging dus ook niet zijn, tenzij iedereen opeens zijn podcast’s in stukjes van 10MB gaat knippen. Een aantal screenshots van deze nieuwe firmware zijn onder aan dit bericht te vinden.

De Duitse site iPhone-Ticker melde ten eerste dat Apple de directe download links had veranderd. Eerst begonnen deze nog met “http://phobos.apple.com/”, dat zou nu veranderd zijn in “http://itunes.apple.com/”. Dit zou misschien te maken hebben met de Podcasts die te downloaden zouden zijn in de nieuwe firmware. Een ander teken dat op een snelle release van firmware versie 2.2 zou duiden, is dat veel iPhone gebruikers afgelopen zaterdag problemen hadden met het gebruik van de iTunes store. Of deze tekens er ook echt op wijzen dat de nieuwe iPhone firmware er zeer binnenkort aan zit te komen, is nog even afwachten.

iPhone screenshots 2.2 

Bron: iPhone club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters