iPhone goedkoper in Duitsland

T-mobile heeft in Duitsland een flinke prijsverlaging doorgevoerd voor de iPhone bij een actie die tot eind juni duurt. De reductie valt samen met tekorten in de VS hetgeen leidt tot geruchten over de komst van de 3G-iPhone.

In combinatie met het duurste datacontract Complete XL, waar 89 euro per maand voor neergeteld moet worden, kost een iPhone nog maar 99 euro in plaats van 399 euro, zo maakte T-mobile vrijdag bekend. Het betreft alleen de 8GB-versie van Apples toestel. Wie het goedkoopste Complete S-abonnement neemt, moet 249 euro op tafel leggen tijdens de twee maanden durende actieperiode, die maandag van start gaat.

De aankondiging komt tegelijkertijd met de claim van onderzoeksbureau Bernstein Research dat Apple kampt met leveringsproblemen van de iPhone. Bernstein bekijkt regelmatig hoe het staat met de voorraad iPhones en constateerde dat de Apple Stores en de webshop in de VS geen modellen meer hadden liggen. Het bedrijf suggereerde dat ofwel Apple met opzet zijn voorraden terugbrengt omdat er een nieuw model op komst is, of dat de fabrikant een groot probleem met de bevoorrading heeft. Analisten twijfelen echter aan de claim van het bureau en wijzen erop dat de tekorten hooguit enkele dagen duurden. Desalniettemin voedde het nieuws de geruchten dat er eind juni, begin juli een 3G-iPhone op komst is, schrijft Dailytech.

Bron: Tweakers.net

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters