iPhone goedkoper in Duitsland

T-mobile heeft in Duitsland een flinke prijsverlaging doorgevoerd voor de iPhone bij een actie die tot eind juni duurt. De reductie valt samen met tekorten in de VS hetgeen leidt tot geruchten over de komst van de 3G-iPhone.

In combinatie met het duurste datacontract Complete XL, waar 89 euro per maand voor neergeteld moet worden, kost een iPhone nog maar 99 euro in plaats van 399 euro, zo maakte T-mobile vrijdag bekend. Het betreft alleen de 8GB-versie van Apples toestel. Wie het goedkoopste Complete S-abonnement neemt, moet 249 euro op tafel leggen tijdens de twee maanden durende actieperiode, die maandag van start gaat.

De aankondiging komt tegelijkertijd met de claim van onderzoeksbureau Bernstein Research dat Apple kampt met leveringsproblemen van de iPhone. Bernstein bekijkt regelmatig hoe het staat met de voorraad iPhones en constateerde dat de Apple Stores en de webshop in de VS geen modellen meer hadden liggen. Het bedrijf suggereerde dat ofwel Apple met opzet zijn voorraden terugbrengt omdat er een nieuw model op komst is, of dat de fabrikant een groot probleem met de bevoorrading heeft. Analisten twijfelen echter aan de claim van het bureau en wijzen erop dat de tekorten hooguit enkele dagen duurden. Desalniettemin voedde het nieuws de geruchten dat er eind juni, begin juli een 3G-iPhone op komst is, schrijft Dailytech.

Bron: Tweakers.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters