iPhone heeft meer applicaties tot zijn beschikking dan Windows Mobile

De App Store van Apple heeft inmiddels 25.000 applicaties in zijn portfolio zitten en dat zijn er vijfduizend meer dan van Windows Mobile. De App Store was al langer erg populair maar inmiddels heeft de online winkel van Apple zijn grootste concurrent eruit geconcurreerd.

iPhone applicaties

Apple heeft vandaag de dag 25.154 applicaties in zijn online winkel zitten die bedoeld zijn voor de iPhone terwijl Windows Mobile het moet doen met naar schatting ‘slechts’ 20.000 applicaties op dit moment. Apple heeft nu snel en effectief haar grootste concurrent op softwaregebied voor haar smartphone buitenspel gezet en gaat vanaf vandaag aan de haal met het grootste software portfolio voor haar smartphone. De App Store van Apple groeit nog iedere dag, maar ook Microsoft heeft veel externe ontwikkelaars voor zich werken die nog steeds iedere dag bezig zijn met het ontwikkelen van applicaties voor Windows Mobile. Sky Market van Microsoft komt echter pas later dit jaar uit waardoor de achterstand flink kan oplopen.

Inmiddels hebben bijna alle producenten die een eigen softwarepakket voor telefoons aanbieden ook een eigen applicatiewinkel in de pijpleiding zitten. Google heeft Android Market al live staan en later dit jaar zullen BlackBerry, Nokia en Microsoft volgen.

Bron: Macdailynews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Alex de Widt -

  Ik vraag me af waar die schatting van 20000 apps vandaan komt. Bij mijn weten zijn er vele malen meer Windows Mobiles applicaties? Of rekenen ze alleen betaalde applicaties mee?

  1. v-power -

   De iPhone heeft ook niet meer applicaties dan Windows Mobile. Volgens de bron "Windows Mobile … had an estimated 20,000 apps available from a number of random third-party application stores." Ofwel, het zijn slechts de applicaties van een aantal webwinkels die ze hebben geteld. Leuke vergelijking. En DaannO de iPhone freak vermeld dat natuurlijk niet!:P En plaatst zo'n sensatie titel alsof het een feit is.

   1. Dominick -

    Soms moet je een selectie maken van wat je vermeld, h√® ūüėČ Hoewel ik toegeef dat dat hier niet helemaal perfect is gebeurt:P

Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters