iPhone-hoesje wijst op iPhone 5 die veel groter is dan de iPhone 4

De iPhone 5 wordt volgens het laatste gerucht een flink stuk groter dan de iPhone 4. Dat valt af te leiden uit een hoesje, dat voor het nieuwe toestel inmiddels is gemaakt. Een ander gerucht meldt een lancering van het toestel op 21 oktober.

iPhone 4 in iPhone 5 hoesje

Chinese hoesjesmakers waren ook de eersten die de vormen en afmetingen van de nieuwe iPad 2 wisten. Ze brachten, al voor het apparaat door Apple officieel was gemaakt, covers op de markt met een gat voor een camera, die de originele iPad nog niet had, en ook kon uit die hoesjes worden afgeleid dat het nieuwe apparaat een stuk dunner zou worden. De hoesjesmakers hadden die informatie gekocht van enkele omgekochte Foxconnwerknemers.

Nu een hoesje voor vermoedelijk de iPhone 5 is gelekt, zou het volgens diezelfde redenering wel eens kunnen dat weer de Chinese hoesjesmakers de eersten zijn die de vorm en afmeting van het nieuwe toestel onthullen. De iPhone 5 die in dit hoesje moet passen, is een stuk groter dan de iPhone 4: er moet een scherm van minstens 4 inch op zitten. Ook wordt het platte ontwerp weer verlaten en gaat het een beetje afbuigen naar de randen, ongeveer net als de iPhone 3-series.

De diameter van het scherm wordt waarschijnlijk 4 inch, en de afmetingen van het toestel dat in dit hoesje past zijn 4.,7 bi 2.6 inch. De ontdekkers van het hoesje hebben er een iPhone 4 in gelegd om te kijken hoe dat zou uitpakken. Het blijkt dat de huidige iPhone erg ruim in dit jasje zit. Ook is de iPhone 4 een stuk dikker dan het toestel dat in dit hoesje moet passen.

Of dat toestel daadwerkelijk de iPhone 5 is, moet uiteraard worden afgewacht totdat de nieuwe CEO Tim Cook het nieuwe apparaat in oktober aan de wereld laat zien. In comments onder het artikel op Macrumors.com, waar dit verhaal vandaan komt, is kritisch naar het hoesje gekeken, en sommige bezoekers van die site verwachten dat het hoesje eerder een nieuwe iPod Touch zal gaan huisvesten dan een nieuwe iPhone. Die muziekspeler is momenteel ook een stuk dunner dan de telefoon van Apple.

This is my next heeft intussen informatie toegespeeld gekregen die wijst op een lancering van het toestel op 21 oktober. Dan worden winkels van Best Buy in de VS voorzien van nieuw reclamemateriaal door Apple.

iphone 4 in iphone 5 hoesje 
iphone 5 hoesje 

Bron: Macrumors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters