iPhone houder in de vorm van jezelf

Nu de kersttijd er aan komt duiken er steeds meer vreemde accessoires op voor je telefoon. Nu is er een iPhone houder gelanceerd die er net zo uit ziet als jij zelf, maar dan met een gigantisch hoofd.

Bobbleheads zijn voor velen misschien wel bekend, maar anderen zullen geen idee hebben wat het zijn. Bobbleheads zijn kleine poppetjes met een groot hoofd, die al in allerlei varianten zijn uitgebracht. Zo waren er tijdens het WK van 2006 heel veel bobbleheads in de vorm van voetbalspelers in de winkel te vinden. Zelfs op telecom gebied zijn er al eerder bobbleheads te vinden geweest: Op nieuwe Walkman toestellen van Sony Ericsson zit een bobblehead applicatie die te bedienen is met de ingebouwde bewegingssensor. De bobblehead die nu gelanceerd is, is echter veel leuker. Het poppetje dient als iPhone standaard en heeft het hoofd van de eigenaar. Je kunt ze voor $89,- bestellen en een tweede poppetje kost je “slechts” $49. Ook is het mogelijk om voor $5,- extra een naam aan het poppetje te geven.

Mocht je een bobblehead iPhone standaard als sinterklaas- of kerst cadeautje aan iemand willen geven, moet je snel bestellen. Standaard duurt een bestelling namelijk ongeveer 3 weken. Binnen tien of vijftien dagen je poppetje al ontvangen kan ook, maar alleen tegen een flinke prijs.

bobblehead 

Bron: iPhone club

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters