iPhone houder in de vorm van jezelf

Nu de kersttijd er aan komt duiken er steeds meer vreemde accessoires op voor je telefoon. Nu is er een iPhone houder gelanceerd die er net zo uit ziet als jij zelf, maar dan met een gigantisch hoofd.

Bobbleheads zijn voor velen misschien wel bekend, maar anderen zullen geen idee hebben wat het zijn. Bobbleheads zijn kleine poppetjes met een groot hoofd, die al in allerlei varianten zijn uitgebracht. Zo waren er tijdens het WK van 2006 heel veel bobbleheads in de vorm van voetbalspelers in de winkel te vinden. Zelfs op telecom gebied zijn er al eerder bobbleheads te vinden geweest: Op nieuwe Walkman toestellen van Sony Ericsson zit een bobblehead applicatie die te bedienen is met de ingebouwde bewegingssensor. De bobblehead die nu gelanceerd is, is echter veel leuker. Het poppetje dient als iPhone standaard en heeft het hoofd van de eigenaar. Je kunt ze voor $89,- bestellen en een tweede poppetje kost je “slechts” $49. Ook is het mogelijk om voor $5,- extra een naam aan het poppetje te geven.

Mocht je een bobblehead iPhone standaard als sinterklaas- of kerst cadeautje aan iemand willen geven, moet je snel bestellen. Standaard duurt een bestelling namelijk ongeveer 3 weken. Binnen tien of vijftien dagen je poppetje al ontvangen kan ook, maar alleen tegen een flinke prijs.

bobblehead 

Bron: iPhone club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

‘Next-gen AirPods case dient ook als oplader’ lees verder

slimme verlichting slimme lampen

WANT to Have: vijf slimme lampen voor een sfeervolle verlichting lees verder

Knops

Knops: deze oordoppen zijn een volumeknop voor… alles lees verder

iPhone 8

WANT to Have: de vijf beste draadloze oordopjes onder de 200 euro lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters